Sertifiseringskurs i Raw Mental trening - 8 modulerKursarrangør: Raw Performance AS
Sted: Ta kontakt for informasjon
          Akershus
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Fysiske samlinger: Kl 09:00 -. 16:00 Digitale samlinger: Kl 09 - 13
Pris: 8500

Vi tilbyr innføringskurs og fordypende kurs i anvendt psykologi og mentaltrening. Gjør som flere hundre andre har gjort før deg: bli sertifisert i Raw Mental trening. Vi har sertifisert flere hundre mennesker i vårt evidensbaserte rammeverk med stor suksess de siste 10 årene.

Innhold:
Sertifiseringen består av 2 nivåer (modul 1-4, og modul 5-8), som kan tas enkeltvis pr modul, eller som et utdanningsløp. Undervisningsformene vil variere mellom fysiske og digitale forelesninger.

Du kan fint ta modulene 1-3 uten å gå opp til midtveisvurdering. Ønsker du delta på fordypende kurs 5-8, må du bestå sertifiseringskravene for modul 4.

Introduksjonskurs i Mental trening og metodisk rammeverk. Dette er for deg som vil lære deg grunnleggende prestasjonspsykologi - enten som en del av personlig utvikling, få en bredere verktøykasse i din eksisterende rolle eller bygge karriere som mental trener. Du kan lese mer om de ulike modulene på www.rawperformance.no

Overordnet læringsmål:
• Grunnleggende kompetanse i mental trening
• God kjennskap til mentale basisteknikker
• Økt bevissthet om egen filosofi for mental trening
• Vise god evne til å omsette teori i praksis

Krever kurset forkunnskaper?
Nei - du trenger ingen forkunnskaper, annet enn et åpent sinn og nysgjerrighet for ny kunnskap! Vi anbefaler deg å bestandig ta Level 1 før level 2.

NYE KURS I 2024!
Se www.rawperformance.no for dato og priser pr modul!

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Målet mitt har nemlig vært, helt siden jeg ferdigstilte min egen filosofi på Level 1-kurset til RAW, å kombinere fysisk og mental trening på en sånn måte at jeg kan hjelpe folk til å.. hjelpe seg selv. Den fysiske kunnskapen og erfaringen er på plass, og jeg er trygg på mental trening og hvordan det passer inn i prosessen med å hjelpe folk til å gjøre nødvendige, varige endringer og oppnå målsetninger som er viktig for de. Når jeg kom over RAW-utdannelsen, med Cecilie Ystenes Myhre i spissen, var det liten tvil i meg om at dette var noe jeg måtte gjøre, 200%. Du vet når du får den følelsen? Man bare kjenner det i magen at dette – det er det jeg trenger nå. Dette MÅ jeg gjøre.
-Pia Seeberg, forfatter/Personlig trener