Selmerket



Kursarrangør: Haugesund Svømmeklubb
Sted: Sveio Skule
          Rogaland, Haugesund
Kursadresse: Sveiogata 36, 5550 Sveio (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdag kl 17.40-18.25 Torsdag kl 17.40-18.25
Varighet: 12 ganger
Pris: 1500

På Sel-kurset har man fokus på svømmeartene crawl og rygg. Disse svømmeartene har deltakerne lært grovkoordinert på begynnerkursene. På dette nivået tar vi det et steg videre, og arbeider med øvelser som gjør at deltakerne skal kunne svømme crawl og rygg finkoordinert.

I dette kurset skal kjernefunksjonen «gli» være sentral. Fem øvelser vil bli vektlagt:

1. Crawlsvømming – rytmisk pusting – linjeholdning
2. Ryggsvømming – linjeholdning – puste
3. Glidestup med crawlsvømming med pust
4. Utføre saltovending og åpen vending
5. Startstup fra startpall og ryggstart
6. Skal kunne varsle om hjelp (1-1-3)

Etter endt kurs skal barnet kunne stupe uti på dypt vann, svømme 12,5 m på magen- skifte retning –svømme 3 m – flyte på ryggen i 30 sek. – svømme de resterende meterne på ryggen inn til kanten.

Alle kurs er i samråd med Norges Svømmeforbund under Norges Svømmeskole. Norges Svømmeskole er fellesbegrepet for alt som hører til den nasjonale planen for svømmeopplæring. Våre kurs baserer seg på begynneropplæring , hval- , skilpadde, selunge og videregående opplæring teknikk nivå 1 og 2. Etter fullføring av svømmekursene kan deltakerne tas opp som medlemmer i svømmeklubben. Medlemskap i svømmeklubben innebærer trening en til tre ganger ukentlig hvor progresjon følger svømmerens utvikling og motivasjon. Opprykk bestemmes av trener.

Vis flere tilsvarende kurs: