Selg mer på nett - nettkurs



Kursarrangør: Fjellflyt
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 1 uke
Pris: 3.490

Vi tilbyr nettbasert workshop om å selge mer på nett. Gjennom nettkurset skal vi sørge for at du blir lyttet til når du vil fortelle potensielle kunder om produktet ditt, dele en idé eller skape engasjement om en sak du er opptatt av.

Innhold:
Du får den kunnskapen og verktøyene du trenger for å få flere til å kjøpe av bedriften din på nett, uten at du trenger å kjøpe en ny nettside til 30.000 kr eller mer, investere noe i oppgradering av nettsida eller kjøpe ny programvare eller plugins. Dette er veien å gå hvis du er allergisk mot "løp og kjøp", synes det er dønn uaktuelt å presse folk til å kjøpe noe, får utslett av tanken på å kjøpe leads og kjøre på for å close et salg og er livredd for å få en dårlig relasjon med kundene dine om du høres for selgende ut.

Lær å få:
• Flere ut-av-det-blå-salg der du aldri har hatt kontakt med kunden før
• Flere kunder så du øker omsetningen av de produktene du har best avanse på
• Kunder som kjøper for betraktelig mer når de kjøper noe, og gjenkjøpet går i taket - de blir trofaste og lojale kunder som blir hos deg over lang tid.
• Flere av de riktige kundene så du betraktelig reduserer antallet som angrer på kjøp, ikke er strålende fornøyde, har noe å klage over eller benytter seg av åpent kjøp-garantien.
• Kunder som føler seg hjemme hos deg, anbefaler deg til alle de kjenner som de vet at du kan hjelpe og alltid går til deg først hvis de får et nytt behov for det du selger.

Kursplan:
Modul 1 - Bli kundens favoritt!
• Skriv en "om oss"-side som klart og tydelig formidler hvem du er, hva du står for og hvorfor du er den rette til å hjelpe kunden med å løse sitt problem. Få et kraftfullt verktøy for å bli "tankeleser" så du vet hvilke ord du skal bruke uten å virke "selgende".

Modul 2 - Salgstekster som selger:
• Skriv utkast til en ny salgsside for det produktet/tjenesten du vil selge mer av. Lær de ulike komponentene i en salgsside som konverterer, hva som skal stå på knappene og finn "Kroken" - formuleringen som fanger oppmerksomheten.

Modul 3 - Freebie og salgskampanje:
• Finn ut hva som er den optimale gratis gaven for å få flere av de riktige kundene. Planlegg en salgskampanje med 3 - 7 automatisk utsendte eposter som overbeviser potensielle kunder om å kjøpe av deg NÅ.

Modul 4 - Ekte eksempler:
• Gjennomgang av konkrete eksempler fra tekster under arbeid, slik at du lærer hvordan et utkast kan bli polert til en salgstekst som sitter som et skudd og gir klingende mynt i kassa. Å få innblikk i denne prosessen gjør at du forstår hva du konkret kan gjøre med dine "dårlige" tekster som du ikke har lyst til å publisere, for å få dem så gode at de vil konvertere!

Få tilbakemelding på DIN tekst! Torill er tilgjengelig for spørsmål slik at du kan få hjelp med dine egne nettsidetekster hver uke. Spør Torill om alt du måtte ha på hjertet om hvordan du kan tilpasse dine salgstekster så du selger mer til de riktige kundene.

Varighet:
Du kan transformere nettsida di på bare 1 uke! Workshopen er lagt opp til å vare en uke med fire 60 minutters foredrag.

Litt om kursholder:
Torill Bye Wilhelmsen er en sprudlende kursholder med kunnskap og praktisk erfaring. Torill er kjent for mange som en dyktig skribent, forkjemper for små bedrifter i hele landet som debattant på Dax18 og en erfaren kursholder innenfor markedsføring, salg og forretningsutvikling. Hun har vært næringssjef, startet et coworking space og to bedrifter og har en mastergrad i internasjonal økonomi. Hun har fått hederlig omtale for beste nettside i Best i Tekst-konkurransen og tatt etterutdanning som tekstforfatter. Hennes kursdeltakere har selv fått priser for beste "Om oss"-side ved flere anledninger. Og over 500 selgende eposter har gått ut til flere tusen lesere av nyhetsbrevet til Fjellflyt.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for deg som vil fokusere på kundene dine og det du leverer, og ikke har forelsket deg i tanken om at å lage nye nettsider er svaret på "alt". Denne workshopen er også midt i blinken hvis du ikke liker salg. For hvis du ikke har lang erfaring i å selge deg selv og dine tjenester, er det en høy terskel å skulle skrive flatterende om deg selv og din kompetanse til "Om oss"-sida.