Salgsutvikling - Internasjonal sertifisering Everything DiSC



Kursarrangør: Volo AS
Sted: Volo AS, Sigmabygget 3.etg
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Vestre Rosten 85, 7075 Tiller (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 09:00 - 16:00
Varighet: 2 dager
Pris: 27.500
Neste kurs: 10.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Ønsker du å oppnå bedre kontakt med kundene dine eller kollegaer og andre hvis du jobber med service eller innsalg? Lær å gjenkjenne og forstå andres kjøpsstiler og å tilpasse din egen salgsstil, for å imøtekomme behov for effektiv kommunikasjon. Det vil gi resultater.

Innhold:
Everything DiSC Salgsprofil inkluderer tips, strategier og handlingsplaner for å hjelpe selgerne med å bli mer effektive. Du lærer å gjenkjenne kunders kommunikasjon- og atferdsstil, og å tilpasse din salgsstil. Hva motiverer kundene og hvordan tas kjøpsavgjørelsen? Ta en internasjonal sertifisering i en av verdens mest anvendte og anerkjente verktøy.

Som eneste i Norge, tilbyr Volo AS internasjonal sertifisering i Everything DiSC. Dette gir deg tilgang til å benytte Everything DiSC Sales. Etter bestått eksamen kan du jobbe med Everything DiSC i Norge og internasjonalt.

Trening på samarbeid, kommunikasjon og atferd er et område i vekst. Everything DiSC Workplace er en internasjonal sertifisering som er etterspurt, og passer for deg som er leder, teamleder, jobber med salg, innen HR eller som konsulent, rådgiver eller coach. Dette er sertifiseringen for deg som ønsker tilegne deg nye verktøy og metode for utvikling av egne salgsferdigheter eller å trene salgsteam og ledere.

Sertifisering betyr kvalitetssikring.

Digitale selvstudier og personlig undervisning:
Kurset er lagt opp slik at du enkelt kan kombinere det med en travel arbeidshverdag. Gjennom en personlig læringsopplevelse får du innsikt og forståelse i verktøy og metode:
• Kurset starter med 3 timer e-læring selvstudier i Everything DiSC
• Deretter to dager instruktørbasert undervisning i klasserom
• Webinar - ledelsesverktøy
• Webinar Everything DiSC Salgsprofil
• En dag i trening hvor du øver og lærer praktisk bruk av verktøyene

Du får fremtidsrettede verktøy til å skape resultater for din virksomhet. Dette er et engasjerende kurs med spennende undervisning, trening, casestudier, beste praksis og diskusjoner i grupper. Du gjennomfører innovative digitale selvstudier med podcast, film og oppgaver.

Undervisningen gjennomføres på norsk, du får tilgang til en norsk arbeidsbok og online bibliotek med presentasjoner til bruk i de prosesser du selv skal lede, samt digital læringsplattform med engelskspråklig materiale, slik at du lærer de internasjonale begrepene underveis.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs om salgsutvikling - Internasjonal sertifisering Everything DiSC

Kursmaterialet:
Mariell for instruktør kr 2.500