Røykdykkerøvelser



Kursarrangør: MIP Sikkerhetssenter
Sted: Nordland, Rana / Mo i Rana
Nordland
Kursadresse: Industriparkveien 2, 8626 Mo i Rana (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: 1.900

Vi tilbyr kurs med røykdykkerøvelser. Øvelsene skal øve personellet ihht. den risiko som finnes eller de kan bli utsatt for. Etter endt øvelse skal deltakeren ha fått trening i det på forhånd avtalte tema, og han skal ha fått økt sin kunnskap og sine ferdigheter i emnet.

Innhold:
Det er arbeidsgivers ansvar å etablere og dokumentere et tilfredsstillende helse-, miljø- og sikkerhetsnivå. Alle som utfører røykdykkertjeneste skal gjennomføre praktiske øvelser. Røykdykkeren skal kunne dokumentere minimum et varmt dykk pr år. Det skal lages skriftlige planer for øvelsesaktiviteten. Planene skal omfatte hvilke type øvelser som gjennomføres.

Omfang og innhold i øvelsene dimensjoneres etter den risiko røykdykkeren kan håndtere. I vårt øvelseanlegg kan vi gjennomføre både varme og kalde røykdykkerøvelser. Vi kan øve slokking i gasser, væske og faste materialer. Alt skjer i trygge forhold og under kyndig veiledning av erfarne instruktører med lang fartstid som instruktører i røykdykking. Alt vårt personell har opplæring fra Norges Brannskole.

Målgruppe for kurset:
Alle røykdykkere i brannvesen, bedrifter, kraftstasjoner, lufthavner osv. som har behov for røykdykkerøvelser

Forkunnskaper:
• Deltakeren skal inneha opplæring som røykdykker, og være godkjent av lege

Eksamen / sertifisering:
Etter endt kurs får bedriften en skriftlig dokumentasjon på deltakerne, innhold og antall øvelsestimer

Vis flere tilsvarende kurs: