Poledance Nivå 4



Kursarrangør: Trondheim pole studio
Sted: Sør-Trøndelag, Trondheim
Sør-Trøndelag
Kursadresse: Leangenvegen 7, 7044 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 timer
Pris: Fra 450 i mnd

Vi tilbyr Poledance Nivå 4. Dette nivået er for de mest avanserte. Denne timer varer 90 minutter. Er du usikker på om dette er noe for deg? Som medlem kan du få tilgang til de gruppetimene som passer for deg, egentrening hver dag, og muligheten til å benytte deg av vårt treningsrom

Medlemskap - Bli en av oss!
Som medlem hos oss får du delta på så mange timer du ønsker, du får tilgang til å trene i studio utenom timene og du kan benytte deg av vårt treningsrom med apparater, vekter, tredemølle og mer. Vi har åpent 7 dager i uken med varierte timer som passer for alle uansett form, fasong og alder. Velg mellom medlemskap med binding i 6 eller 12 måneder eller et prøvemedlemskap på en måned.

Klippekort
Med klippekort kan du kjøpe klipp for enkelttimer. Du får tilgang til alle timer på vår timeplan, men du har ikke tilgang til trening utenom timene.
5 klipp for 1000,-
10 klipp for 1800,-

Privattime
Vi tilbyr privattimer i vårt studio. Det er en time som vil bli lagt opp etter dine ønsker og behov. En privattime på studio koster 750 kr. Ønsker du mer enn en time kan du kontakte oss for tilbud via skjemaet på denne siden.

Vis flere tilsvarende kurs: