Pilatesapparat Reformer - alle nivåer



Kursarrangør: Attic AS
Sted: Attic AS - Bygg D
          Buskerud, Drammen
Kursadresse: Skogliveien 4, 3047 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Attic er først i Drammen med Reformer timer. I disse timene utføres pilatesøvelsene på spesialapparater. Elevene får kontinuerlig, personlig veiledning, slik at øvelsene utføres korrekt, og man oppnår maksimalt utbytte.

Innhold:
Apparatet vi bruker heter Reformer. Dette er en maskin i heltre med en skinnbelagt plattform som beveges opp og ned på skinner, ved hjelp av din egen vekt. For økt motstand brukes forskjellige stillinger på stenger, tau og fjærer, som instruktøren legger tilrette for hver enkelt utøver. Det som gjør dette apparatet så eksepsjonelt, er kombinasjonen av styrketrening og fleksibilitet, samtidig som det er en behagelig treningsform. Våre gruppetimer på apparat består av apparater for kun 6 personer. På alle kurs vil vi i starten gi en grundig innføring i bruken av disse apparatene.

1) Reformer for nybegynnere:
Vi tar kontinuerlig inn nye elever på våre reformer medium klasser. Det betyr at dersom man ikke har noen tidligere erfaring, mottar man introduksjonskurs via 2 stk. privattimer med egen instruktør.

2) Reformer medium nivå:
Dette er klasser for de som har gjennomført introduksjon ved privattimer hos oss, eller har erfaring med denne typen trening fra tidligere. Det er også mulig å delta på flere av Reformer klassene parallelt, dersom man ønsker å øke treningsmengden.

3) Reformer medium / øvet nivå:
Dette er en litt øvet klasse, for de som har gått medium og ønsker større utfordringer. Det er nødvendig med en generell forståelse av grunnteknikken i Pilates, og håndtering av apparatet.

4) Reformer øvet nivå:
Dette er en øvet klasse for de som har trent reformer over en lengre periode, har god forståelse av teknikken med både matte og apparat, og er klare for dette nivået. Avansement til dette nivået gjøres i samråd med instruktør.

5) Reformer åpent nivå:
Dette er et åpent nivå, men utøver må ha et minimum av introduksjon med 2 privattimer.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker Pilatesapparat Reformer timer. Vi tar kontinuerlig inn nye elever på Reformer gruppene etter fullført introduksjon ved privattime-trening. For informasjon ta kontakt.

Nivå: Alle nivåer

Kursmateriell:
Du kan trene i hva du ønsker, men lett dansetøy, elastisk eller løstsittende tøy er best. Attic Shop ved siden av resepsjonen har både treningstøy og forskjellige sko.