Personløfter / liftkurs klasse A-B-C



Kursarrangør: Viken Kompetanse AS
Sted: Sis-Sandefjord AS
          Vestfold, Sandefjord
Kursadresse: Raveien 191B, 3242 Sandefjord (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: 09:00–15:30
Varighet: 1 dag
Pris: 2490

Vi tilbyr personløfter / liftkurs klasse A-B-C. Formålet med vårt personløfterkurs er å øke sikkerhetsopplæringen ved bruk av personløfter, og skal bidra til å redusere risikoen ved å arbeide med lift, slik at arbeidstakeren ikke utsetter seg selv eller andre for unødige farer.

Innhold:
Kurset har forebyggende effekt på uhell, og skaper et tryggere arbeidsmiljø med bevisste holdninger. På liftkurset gjennomgår vi lovgrunnlaget og sikkerhetsteorien vedrørende opplæring, bruk, kontroll og vedlikehold av personløftere. Vi har også praktisk gjennomgang av oppbygging, bruk og kontroll av personløftere.

Våre personløfterkurs gjennomføres i henhold til bransjens anbefalte standarder for læreplaner, og dekker Arbeidstilsynets krav til dokumentert opplæring. (Forskrift best.nr. 555 Bruk av arbeidsutstyr, opplæringskrav §47). Instruktørene som benyttes er sertifisert i henhold til gjeldende krav. Bedriften er godkjent og sertifisert av ASAS Sertifisering.

Agenda:
• Arbeidsmiljø og HMS
• Sjekk og klargjøring før bruk
• Lover og forskrifter vedrørende personløftere
• Sikkerhetsteori
• Vedlikehold, kontroll, riktig og sikker bruk av personløftere
• Nødkjøring (komplettkurs AS tar forbehold om nok deltakere)

Vi i Viken Kompetanse AS er en sertifisert opplæringsbedrift via ASAS sertifiseringsorgan. Vi er medlem av Noorsi (Norsk organisasjon for sikkerhetsopplæring) og er anerkjent i forskjellige bransjer hvor lift og personløftere benyttes aktivt. Vi har stor tro på at vårt personløfterkurs vil komme til nytte i din arbeidsdag. Du kan trygt benytte deg av vår erfaring dersom du har spørsmål i forbindelse med våre lift- og personløfterkurs!

Målgruppe for kurset:
Personer over 18 år som skal betjene personløftere

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Eksamen / sertifisering:
Dokumentasjon: Etter gjennomført personløfterkurs og praksis sender vi inn dokumentasjonen, og kompetansebevis utstedes.

Du kan også benytte deg av nettundervisning eller e-læring:
Personløfter / Lift A-B-C nettundervisning:
Teori Personløfter/Lift A-B-C gjennomføres på nett med video konferanse og muligheter for dialog mellom kursinstruktør og deltaker. Praksis gjøres med begrenset antall deltakere per praksis del av kurset. Praksis avtales fortløpende etter fullført teorikurs.

Personløfter A-B-C e-læring med praksis:
Etter fullført og bestått E-læring teori A-B-C avtales praksis del av kurset gjøres med begrenset antall deltakere per praksisdel av kurset. Praksis avtales fortløpende etter fullført teorikurs.

Du får et komplett personløfterkurs A-B-C som tilfredsstiller alle lov og forskriftskrav.