Parametrisk design grunnkurs - onlineKursarrangør: Graphisoft Norge
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl. 09:00-16:00
Varighet: 1 dag
Pris: fra 5.200

Vi tilbyr Parametrisk design grunnkurs - onlinet.Deltagerne skal etter endt kurs kunne ta i bruk visuell programmering med Rhino - Grasshopper på et enkelt grunnleggende nivå.

Kurset passer for ALLE som er interessert i visuell programmering/parametrisk design, uansett om man er arkitekt, ingeniør eller designer etc. Kurset er grunnleggende og vil danne et godt fundament for deg som f.eks. benytter Revit, Tekla og Archicad etc. til daglig.

Vi har fått med oss noen av de flinkeste innen parametrisk design til å være lærere. Franz Forsberg og Stian Andre Haugrim jobbet tidligere med parametrisk design/visuell i Link Arkitektur AS og driver nå sammen firmaet DataTrees AS med dette som spesialfelt.

Forkunnskaper
Generelt god data kunnskap og man bør ha gjort seg litt kjent med Rhino/grasshopper før kurset .

Har man ikke programvaren, kan man laste ned en 90 dagers gratis prøveversjon her: Rhino 6 (Grasshopper er integrert i Rhino)

Kursinnhold
Man vil lære om Grasshoppers brukergrensesnitt og organisering samt bruk av nøkkelfunksjoner i visuell programmering/parametrisk design. Det vil bli benyttet praktiske oppgaver som lærer deg å bruke de forskjellige parameterne og sette disse sammen til fleksible systemer med smarte komponenter for å kunne utføre praktiske modelleringsoppgaver.

Kurset holdes på norsk