Parametrisk design grunnkurs - online



Kursarrangør: Graphisoft Norge
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag

Vi tilbyr grunnkurs i parametrisk design med undervisning online. Deltagerne skal etter endt kurs kunne ta i bruk visuell programmering med Rhino - Grasshopper på et enkelt grunnleggende nivå.

Kursinnhold:
Man vil lære om Grasshoppers brukergrensesnitt og organisering samt bruk av nøkkelfunksjoner i visuell programmering / parametrisk design. Det vil bli benyttet praktiske oppgaver som lærer deg å bruke de forskjellige parameterne og sette disse sammen til fleksible systemer med smarte komponenter for å kunne utføre praktiske modelleringsoppgaver. Kurset vil kunne gi en grunnleggende godt start for deg som vil bruke Rhino og Grasshopper i sammenheng med f.eks. Revit, Tekla og Archicad etc.

Litt om kursholderne:
Vi har fått med oss noen av de flinkeste innen parametrisk design til å være lærere. Franz Forsberg og Stian Andre Haugrim jobbet tidligere med parametrisk design / visuell i Link Arkitektur AS og driver nå sammen firmaet DataTrees AS med dette som spesialfelt.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for alle som er interessert i parametrisk design / visuell programmering, uansett om man er arkitekt, ingeniør eller designer etc.

Forkunnskaper
• Generelt gode datakunnskaper og man bør ha gjort seg litt kjent med Rhino / grasshopper før kurset