Opplevelsesbasert lederutviklingsprogram i Trondheim



Kursarrangør: Autentisk Ledelse
Sted: Stall Brålykkja Spongdal
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Nestingvegen 86, 7074 Spongdal (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning

Vi tilbyr et unikt leder og team building program, som tar sikte på å bygge en rekke livs- og lederegenskaper gjennom erfaringsbasert læring med hester.

Hvorfor bruker vi hester for et lederkurs?
Hester er til enhver tid oppmerksomme på omgivelsene og reagerer på ytre stimuli med en gang. Hester gir øyeblikkelig og ærlig tilbakemelding til stimulansen de mottar, noe som gir et vindu inn i vår egen atferd. De er også flokkdyr og søker lederskap. De er i stand til å skille mellom potensielt truende atferd og en rolig og selvsikker og trygg situasjon, og gir oss tydelig beskjed om de er interessert, lei eller forvirret.

Vi tilbyr et Building Block program, som er et 12 ukers kursprogram. Deltakerne jobber hver gang med et annet mål og lære seg nye lederskapsteknikker i samhandling med andre deltakere og hesten. Det er mulig å bestille også et engangs opplegg alt avhengig a gruppens behov. Ta kontakt for en uformell prat og vi tilrettelegger et passende program til deg/dere.

Hesteassistert læring Building Block™-programmet har sin opprinnelse i Nord-Amerika – hvor det fortsatt brukes med suksess for å fremme positive relasjoner og teambygging på arbeidsplassen.

Det er et relativt nytt konsept for Norge, og vi har så lenge den eneste kvalifiserte instruktøren i landet. Vi mottar kontinuerlig støtte fra Equine Connection International og The Academy of Equine Assisted Learning, Strathmore, AB, Canada, slik at vi kan fortsette å tilby den mest oppdaterte læringsopplevelsen for våre kunder.

Hvert program har et spesifikt mål og kan skreddersys for å passe dine gruppe- eller bedriftsmål.

NB: Det kreves ikke noe hesteerfaring fra før og det skal ikke ris på hestene. Alt foregår fra bakken.