Omsorg i praksis - bedriftsinterntKursarrangør: Personalomsorg AS
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi skreddersyr kurs og foredrag innen en rekke temaer, og tilpasser oss bransje, ønsket vinkling og omfang. Vi har lang erfaring med kompetanseheving i virksomheter. Ta kontakt med våre fagfolk for en uforpliktende dialog.

Innhold:
Personalomsorg startet virksomheten i 1997, og har i dag kontorer i Sykkylven og Oslo. Vi har som formål å hjelpe virksomheter i både privat og offentlig sektor til å ta vare på sine ansatte. Personalomsorg har som formål å hjelpe virksomheter til å ta vare på alle i organisasjonen - i hverdag som i krise.

Vi tilbyr støtte til ledelse og personalavdelinger innen lederutvikling for personalansvarlige. Vi arbeider bredt med alt som kan påvirke arbeidsmiljøet, og tilbyr støtte i oppfølging av sykefravær, konflikt og krise hos ansatte. Personalomsorg har utviklet personalhåndbøker, og også krisehåndteringsverktøy for skole og barnehage. Vi har i tillegg en omfattende kursportefølje.

Jens Petter Ekornes, tidligere administrerende direktør hos møbelprodusenten Ekornes, om våre tjenester:
At en bedrift ønsker å ta vare på sine ansatte, er en god investering. Først og fremst i menneskelig omsorg, men også rent økonomisk.

Målgruppe for kurset:
Kurs for helse- og omsorgsektoren

Vis flere tilsvarende kurs: