Nabolagsyoga: Yogakurs for ro, glede og styrke - torsdags kvelderKursarrangør: heartlight.one
Sted: Hjerterommet Yogasal
          Akershus, Nesodden
Kursadresse: Lise Mariesvei 20b, 1459 Nesoddtangen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Torsdags kvelder kl 18.30-20.00
Varighet: 8 kvelder
Pris: 1.800

I dette 8 ukers yogakurset, med 90 minutter lange timer, vil du introduseres for yogaøvelser som aktiverer vårt ro-givende nervesystem. Du vil bli kjent med rolige yogaøvelser, kombinert med øvelser som også bygger styrke og fleksibilitet. Et roligere sinn, i en sterkere kropp, gir glede.

Praktisk:
Begrenset antall plasser- da salen kun har plass til en liten eksklusiv gruppe med 7deltagere på yogatimer (flere på meditasjonskurs o.l.).
Det er yogamatter, blokker, bolstere og meditasjonsputer i salen.
NB! Kom gående, det er kun plass til en bil foran lokalet, og en til foran huset vi bor i ved siden av. Ha på deg klærne du vil gjøre yoga i, da vi ikke har egnet sted for å skifte, kun for å henge av seg ytterklær og sette fra seg sko.

Målgruppe
For personer eldre enn 12 år

Kursholder:
I forhold til yoga er jeg for tiden med-instruktør i en HELFO- støttet behandlingsgruppe for mennesker med angsttilstander sammen med behandlingsansvarlig psykologspesialist Helene Høye, hvor behandlingen består av Mindfulness og yoga. Er forfatter av 2 yogabøker; Lek med yoga, og den kommende boken Yoga og livsmestring i skole og oppvekst Jeg. Er utdannet Yogalærer og har utdannelse innenfor pedagogisk mindfulness. Både i mitt profesjonelle og personlige liv, i møte med stress, sykdom og livets mange utfordringer, har jeg fått erfare den dype indre støtten mindfulness og yoga kan gi.

Sosionom med videreutdanning i Akutt og Ambulant Krisehåndtering. Jeg har jobbet mye med psykisk helse, både i forhold til ungdom og voksne, blant annet ved Follo Akutt Team og Stiftelsen Fossum kollektivet. Utdannet Helhetsterapeut, og Lyd og vokalterapeut, Lærer innenfor Dr. Bachs Blomsterremedier, og har flere andre komplementærmedisinske fordypninger. Tar imot klienter privat.