Mindfulness Practitioner - online kurs



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Fortløpende
Varighet: 3 måneder
Pris: 2500

Opplever du stress i hverdagen? Opplever du at tiden ikke strekker til? Føler du deg “strukket” i alle retninger? Ønsker du deg mer ro, fokus og klarhet? Hvis du svarer ja til et eller flere av disse spørsmålene så er dette kurset for deg.

Kurset lærer deg hvordan du kan mestre stress og vær mer tilstede på dine egne premisser. Om du er nybegynnere eller har praktisert mindfulness meditasjon en stund har du noe å hente fra dette kurset.

Skaperne gir deg praktiske og effektive mestringsverktøy som øker velvære og livskvalitet. Du kan få en mer effektiv og positiv hverdag med mindre innsats.

Om kurset
Kurset gir en forståelse for hvordan du fremmer velvære, livskvalitet og helse. Mindfulness er et perspektiv og en tilnærming som stadig vinner større innflytelse og aksept i samfunnet. Mindfulness er en sinnstilstand som gir mulighet til å møte egne følelser, tanker og andre mennesker med en vennligsinnet og aksepterende holdning.
Mindfulness er et moderne ord for buddhistisk meditasjon. Det er kjent over store deler av verden som et verdifullt verktøy for å fremme livskvalitet – mentalt, fysisk, emosjonelt, sosialt og spirituelt. Sportsverden og finansverden har lenge brukt mindfulness. Forskningsprosjekter viser til utallige positive effekter av mindfulness trening, både for individer og grupper.

Målgruppe for kurset:
Åpent for alle.

Kursmateriell:
Alt kursmateriell er elektronisk og tilbys gjennom e-læringsplattform. Dette gjør at du kan studere i ditt eget tempo og styre tidsbruken din selv, og gjøre kurset i ett tempo som er riktig for deg.

Eksamen/sertifisering:
Deltagerbevis utstedes fra Nordic Coach & NLP Academy etter godkjent kurs.