Magedans - litt øvet



Kursarrangør: Alta Magedans
Sted: Kjelleren på det gamle BUL-huset i Bossekop
          Finnmark, Alta
Kursadresse: Holtet 9, 9513 Alta (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Torsdag kl 18:30 - 19:30
Varighet: 7 uker
Pris: 900

Alta Magedans holder kurs i Magedans - litt øvet. Inntil to uker av hvert kurs kan holdes online, prisreduksjon 50 kr pr uke ved flere uker enn to uker online. Nye koreografi, kommer.

Magedans anbefales av både jordmødre, fysioterapeuter og kiropraktorer, og er spesielt bra for nakke, skuldre, bekkenet og ryggen. Ingunn vektlegger danseglede og riktig teknikk for å sikre trygg og styrkende trening. Magedans passer for alle aldre og størrelser. Man trenger ikke å ha noen forkunnskaper eller å være i spesielt god form for å begynne. I begynnelsen terper man teknikk, deretter øker tempoet og nivået gradvis.

Antrekk:
Dans: Klær som er behagelige å bevege seg i, gjerne noe tettsittende slik at du ser bevegelsene dine lettere. Man kan ha et sjal rundt hoftene for å markere disse. Vi danser som regel i sokker, men det er litt glatt på gulvet, så barbent eller ”gymsokker” i skinn er også ok.

Om instruktør Ingunn Lyngstad:
Ingunn har danset magedans siden 2007, og har undervist i eget dansestudio i Alta siden 2009.
Tidligere har hun før danset moderne og klassisk ballett i til sammen syv år, samt at hun også har Trener 1-kurs i magedans (august 2008) fra Norges Danseforbund, foreløpig den eneste offisielle kursingen av magedanselærere i Norge. Ingunn har knyttet seg til Siri Ydstie ved Oslo Magedansstudio, og baserer sin undervisning på Siris populære og pedagogiske undervisningsopplegg. Ingunn deltar jevnlig på kurs med andre norske og utenlandske magedansinstruktører.

Ingunn har tidligere vært gjestelærer på sommerkurs i Danmark 2012-2014, samt igjen i juli 2018, og undervist på JWAAD Summer School 2013-2015. I august 2018 er Ingunn bonusinstruktør på Khalidas MoveSpiration Weekend.
Ingunn er i tillegg utdannet Hatha yoga instruktør fra Yandara Yoga Institute i 2011.

Ingunn er kjent for sin pedagogiske undervisning, fine koreografier og ikke minst sitt blide og inkluderende vesen. Tilbakemeldinger fra elever er at Ingunn elsker dansen og elsker å lære den fra seg, og hun gjør det med glede og humor.