Kurs i stolpeklatring med øvelse i nedfiring 1 dagKursarrangør: ST Dahl AS
Sted: Akershus
Akershus
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag

Kurset tar utgangspunkt i arbeid som elektromontører og lignende utfører. Elevene får grundig opplæring i forskjellige fallseler og belter, med falldemper,støtteline og nedfiringsutstyr.

Dette 1 dags kurset som vi definerer som et begrenset kurs i fallsikring, gir elevene en grundig opplæring tilpasset et spesifikk arbeidsområde. Vi tilpasser dette etter kundens behov med teori og praktisk bruk.


Sperian er i dag en verdensleder innen fallsikring. De har ledet utviklingen igjennom 50 år. I løpet av den tiden er de blitt verdens mest innovative navn innen fallsikring, kanskje mest kjent med produktene fra Miller, Komet, Söll og Swelock.

Vår styrke ligger i produktekspertise og gode løsninger innen permanent sikringssystemer.

ST Dahl, har igjennom flere år holdt forskjellige kurs i begrenset fallsikring på en dag, som dekker et spesifikk arbeidsområde, eller et komplett fallsikringskurs på to eller tre dager. Kurs for kompetent person utfører vi i hendhold til Sperian sin godkjente læreplan. Dette gir bruker anledning til å kontrollere fallsikringsutstyr som kompetent person. Se for øvrig kursplan.

Vis flere tilsvarende kurs: