Kurs i hjemmeberedskap



Kursarrangør: Haug Media
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Pris: 39

Vi tilbyr kurs i hjemmeberedskap. Det er viktig å tenke på hva du må ha hjemme når en ulykke / katastrofe eller en alvorlig hendelse oppstår. Alt fra mat til hygiene og førstehjelp.

Du finner all denne informasjonen på internett ved søke og se innom mange nettsider, men her samler vi det viktigste som du trenger å vite.

I dette kurset får du linker til nedlasting av plakater, og gjennomgang av viktige temaer og informasjon om hvor du kan henvende deg eller hvem du kan kontakte ved ulykker / katastrofer osv.

Med tanke på hendelse i Ukraina nå, så har vi senket prisen på kurset til et minimum. Dette for at alle skal kunne gå gjennom informasjonen uten at det koster for mye.

Vær beredt
De fleste av oss er helt avhengig av strøm i hverdagen; til oppvarming, lys, matlaging, varmtvann og elektriske apparater. Uvær, naturhendelser, sabotasje, tekniske problemer, terror eller krigshandlinger kan føre til at mange mister for eksempel strøm eller vann, og at det kan bli vanskeligere å få tak i nødvendige varer. Sjansen er kanskje ikke så stor, men det kan skje. Da bør du være forberedt. Med et lite reserverlager av det du er mest avhengig av – vann, mat, medisiner og varmekilder – er du bedre rustet for å klare deg selv noen dager.

Kilder: DSB, Rødekors og andre.