Kurs 2 dager i cellulittmassasje for terapeuterKursarrangør: Kroppibalanse as
Sted: oslo
          Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Privatundervisning
Undervisningstid: Kl 10.00-17.00
Varighet: 2 dager
Pris: 6.000
Neste kurs: 27.10.2024 | Vis alle kursdatoer

Vill du lære unik massasje som forbedrer sirkulasjon og reduserer cellulitter? Figurforming og cellullitt massasje er en kombinasjon av spesifikk bindevevsmassasje (Deep Tissue Release), lymfedrenasje, kostholdsveiledning, trening og motivasjon.

Metoden er et samarbeid mellom klient og terapeut og går over 10 uker. Shapemassage Metoden har til hensikt å øke blod- og lymfesirkulasjon i de områder av kroppen hvor sirkulasjonen er spesielt hemmet. Cellulitter kan fjernes/reduseres, fettvevet kan reduseres og målbare resultater kan forventes!

Kurset baseres på et program mellom klient og terapeut med ukentlig oppfølging og behandling.


Det er vanskelig å oppnå fettforbrenning i bare ett område av kroppen (punktvis fettforbrenning). Forbrenningen i cellene er lik i alle kroppens celler. Men den kan økes med spesifikk behandling av bindevev og lymfesystem.

På kurset lærer du teknikker og et fast behandlings program du følger sammen med dine klienter for å oppnå resultater i løpet av 10 behandlinger. Vi arbeider igjennom vevs område over kroppens største ledd (hofte) behandling foregår i mage, sete og lår.

Vi har utviklet helt egne teknikker som er mer spesifikke enn de som benyttes ved tradisjonell bindevevsmassasje. Fettvevet ”løsrives” og bearbeides, og gjennom repetitiv ukentlig behandling kommer sirkulasjonen i gang. Du som terapeut gjør det dermed mulig å få i gang sirkulasjonen også i disse “vanskelige” områdene. Men, sirkulasjonen i seg selv må skapes gjennom egen fysisk aktivitet hos klienten! Et samspill mellom terapeut og klient er nødvendig for beste resultat skal oppnås.

Effekter dine klienter kan oppnå etter behandlings opplegg:

De kan bli slankere i de aktuelle områdene (fettdeponiene kan reduseres)

Sirkulasjonen i hofter og ben kan bli bedre

Overskuddet kan øke

”Murring” og ”kløing” i bena kan reduseres eller blir borte

Menstruasjonssmerter kan bli mindre

Fordøyelsen kan bli bedre

Huden kan bli glattere, jevnere og finere

Allmenn helsetilstand kan bedres

Strekkmerker kan reduseres
Vill du bli med på kurs for å lære hjelpe dine klienter med dette?

Du lærer:

Hvordan kommunisere med kunden om deres behov og begrensende faktorer
Dette kurset er ideelt for massører, fysioterapeuter, treningsinstruktører, og alle som jobber med mennesker som ønsker å forbedre kroppens funksjon. Ingen tidligere erfaring med bindevevsteknikker er nødvendig.

Påmeldingsavgift for kurset er 6000kr kroner. Prisen inkluderer all undervisning, kursmateriell og sertifisering ved fullføring av kurset.

Det er begrenset plass på kurset, så meld deg på nå for å sikre din plass!

For å registrere deg eller for mer informasjon, vennligst fyll ut skjemaet nedenfor eller send en e-post

Kurset holdes av Massasjeterapeut Linda Wollkert en erfaren massør og terapeut med spesialisering på dype bindevevsteknikker. med over 20 års erfaring som massasjeterapeut. Utdannet 1999 fra Axelsons og medlem i NMF.

Linda er hud, fot og massasjeterapeut og eier av Kroppibalanse AS.

Hun er tidligere Faglærer i dermatologi, praktisk hudpleie og bedriftslære. Linda har jobbet hands on med disse dtr teknikkene side 2004 med gode resultater for sine klienter. Hun har kurset sine ansatte, massasjeterapeuter og fysioterapeuter på klinikken sin.

Du lærer deg å utføre en kraftig “hands on” behandling som øker sirkulasjonen i muskulatur og bindevev i mage, sete, lår. Behandlingen gir glattere hud, øker kollagen produksjonen, og virker lymfedrenerende. Behandlingen reduserer menstruasjonssmerter, fordøyelse plager, dårlig sirkulert sete og lår, og reduserer deponier/ cellulitter. Du som terapeut får mye praksis og erfaring av behandlingen selv/ vi jobber på hverandre på kurset. Linda veileder og kurser deg gjennom 2 dager med mye praksis og teknikk lære, slik at du kan jobbe dypere og med riktige dype dtr teknikker for fantastiske behandlinger.Kl 10.00-17.00