Kompetansehuset Neos norsktest



Kursarrangør: Kompetansehuset Neo
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Pris: `750

En muntlig og skriftlig test som gir svar på hvor gode norskferdigheter medarbeiderne dine har – på en rask, sikker og menneskelig måte.

Norsktesten vil gi en pekepinn på om medarbeiderne dine trenger norskopplæring, for eksempel for å fungere i en teamlederrolle eller for å ta fagbrev. Det finnes flere slike tester på markedet, men testen vår er den rimeligste (kun 750,-). Det som er spesielt med vår test, er at deltakerne blir møtt og vurdert av en norskpedagog – og ikke en datamaskin. Det mener vi er en stor fordel. Språket kommer nemlig best frem når det utveksles mennesker imellom.

Er du bedriftsleder og vil kjøpe flere enn 1 kursplass (til flere av dine ansatte), så justerer du antall ønskede kurs i handlekurven/kassen.

En muntlig og skriftlig test som gir svar på hvor gode norskferdigheter medarbeiderne dine har – på en rask, sikker og menneskelig måte.

Norsktesten vil gi deg tilbakemelding på ditt norsknivå. Det finnes flere slike tester på markedet, men testen vår er den rimeligste (kun 750,-). Det som er spesielt med vår test, er at deltakerne blir møtt og vurdert av en norskpedagog – og ikke en datamaskin. Det mener vi er en stor fordel. Språket kommer nemlig best frem når det utveksles mennesker imellom.

Slik fungerer Kompetansehuset Neos norsktest

Betal for testen. I en svar-epost får du mulighet til å book en tid i norskpedagogens kalender. Selve testen varer kun en halvtimes tid.

Kartleggingen begynner med en muntlig del. Den muntlige delen foregår som en samtale mellom deltakeren og vår kartlegger. Samtalen tar først for seg kjente og nære temaer, før den avanserer til mer vanskeligere temaer. Deretter får deltakeren tre skriftlige oppgaver, med stigende vanskelighetsgrad. Oppgavene tar utgangspunkt i reelle situasjoner som medarbeiderne dine vil kunne møte i hverdagen og på arbeidsplassen. En oppgave kan for eksempel være at deltakeren skal sende en tekstmelding til sjefen og forklare hvorfor hun ikke kan komme på jobb den dagen.

I etterkant av testen vurderer pedagogen både den muntlige samtalen og de skriftlige oppgavene opp mot Det felles europeiske rammeverket for språk.

Praktisk informasjon:

Utstyr: Deltakerne trenger tilgang til PC eller nettbrett med god internett-tilgang.

Innlogging: Informasjon om innlogging får deltakeren på e-post etter at den har betalt.


Alle som ønsker å teste sine norsk kunnskaper