Kokkekamp og matkursKursarrangør: Nordland Turselskap
Sted: Nordland, Bodø
Nordland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Event / Arrangement
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: fra 950

Vil du lage en bedre middag med veiledning av en god kokk? Eller kjempe lag mot lag om å lage den beste retten? For grupper som vil delta og ikke bare bli servert er dette bra teambuilding. Kokken leder gruppa gjennom prosessen, dere nyter maten etterpå.

Kokkekamp og matkurs passer for grupper som vil delta aktivt i å lage middagen. Fokus i kokkekamp er å gjøre matlagingen til en uformell konkurranse. For matkurs vil du lære mer om hvordan du tilbereder mat ute i det fri. Begge deler kan fungere godt som teambuilding for grupper. Kokken veileder og viser deg hvordan du lykkes.

Kokkekamp – teambuilding og smaksopplevelser:
Dere deles i to lag, hvor lag 1 lager forrett og hovedrett og gruppe 2 ordner hovedrett og dessert. Til sammen utgjør det en 4 retters meny. Ved store grupper deles dere i flere lag. Utgangspunktet er en bugnende råvarekurv, oppskriftshefter og god veiledning. Startskuddet går, dere har 20 minutter til å vurdere, planlegge, beregne og velge ut råvarer.

Deretter har dere 100 minutter til rådighet. Nå skal råvarer skrelles, kuttes og tilberedes, enten på bål, på steinhelle eller i kokegrop. Vi avslutter med en uhøytidelig kåring, basert på kriterier som samarbeid, utseende og smak. Til slutt nyter vi middagen sammen og avslutter med bålkaffe. Utendørs kokkekamp er et mobilt arrangement som kan tilpasses andre utendørsaktiviteter.