Klassisk langrenn - litt øvet - 1 gang i uken



Kursarrangør: Tren ute
Sted: Sogsvann
          Oslo, Nordre Aker
Kursadresse: Sognsveien 235, 0863 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager kl 19:00 - 20:30
Varighet: 3 ganger
Pris: 1.790

Utvid skigleden ved å få bedre flyt på skiene! Du vil oppleve mestringsfølelsen av å beherske både oppover- og nedoverbakkene på en smidig måte. Teknikken din på flatene blir også langt mer effektiv. Du blir rett og slett mindre sliten og får mer utbytte av skiturene dine.

Innhold:
Vi demonstrerer de ulike skiteknikkene og gir deg personlig tilbakemelding på hvordan din teknikk fungerer. Vi terper ikke bare på teknikk, men gjør også balanseøvelser og leker oss litt med ski på beina. I tillegg til å få frem smilet, vil du oppleve overføringsverdien til god skifølelse. Kun 3-7 deltakere per gruppe!

Målgruppe:
Kurset passer for deg som er godt vant til å gå på ski, men som ikke har lært teknikk tidligere og ønsker å gå mer rasjonelt.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Utrolig fornøyd med kurset! Jeg fikk tilpasset kurset etter mine behov og fikk konstruktive og presise tilbakemeldinger. Lærte gode øvelser og fikk til mye bedre teknikk på den korte tida!Instruktøren er flink, kunnskapsrik, pedagogisk og behagelig! Kunne ikke ha valgt et bedre teknikkurs! - EVA REKVE

Skikurset med Tren ute forbedret langrennsteknikken min med enkle og viktige grep. Individuelle tilbakemeldinger og effektive øvelser førte raskt til framgang, og jeg sliter ikke lenger med "bakglatte ski!" - LARS HERVIG

Vis flere tilsvarende kurs: