KeyboardKursarrangør: Lillestrøm Kulturskole
Sted: Lillestrøm syd
          Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Kursadresse: Dampsagveien 14, 2004 Lillestrøm (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Kombinasjonen av tradisjonelle tangenter (som på piano, orgel, cembalo etc.) og moderne teknikk gir muligheter for å oppnå musikalske resultater for en utøver alene, eller flere sammen.

I nyere instrumenter blir lyden generert digitalt, mens eldre instrumenter som f. eks. Hammond orgel og Rhodes el.piano er basert på analog elektronikk og elektromekaniske prinsipper.

Undervisningen i keyboard består blant annet i en innføring i instrumentets fasiliteter, musikkteori, noteopplæring, akkordbesifring og musikalsk praksis i starten basert på enkle og velkjente musikkstykker og etter hvert mer avanserte.

Repertoaret velges hovedsaklig fra sjangere som pop, rock, jazz og folkemusikk, men vi bringer også inn elementer fra den klassiske pianotradisjonen. Regelmessig hjemmeøving kreves.

Konserter og opptredener er en viktig del av undervisningen. Vi har som mål at alle våre elever skal ha fått mulighet til å vise fram noe av det de har lært i løpet av skoleåret. Vi arrangerer derfor utstillinger, elevaftener, konserter i forskjellig format, teater, vi spiller på eldreinstitusjoner og vi deltar med innslag i andres arrangementer.


Målgruppe for kurset:
Barn og unge. Vi underviser på flere nivåer.

Ta kontakt for informasjon om påmelding, priser, tider, etc. Se fullstendig fagplan på våre hjemmesider.