Piano og keyboard - privatundervisningKursarrangør: Backstage Musikkskole
Sted: Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Akershus
Kursadresse: Strømsveien 50b, 2010 Strømmen (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Tidspunkt avtales individuelt
Varighet: 15 uker
Pris: fra 229 pr gang

Vi tilbyr piano- og keyboardundervisning, og våre lærere hjelper deg til å nå dine mål. Enten du har ambisjoner om å bli pianist, eller bare ønsker å spille for deg selv, kan vi love at undervisningen blir tilpasset dine ønsker.

Vi anbefaler at små barn begynner med piano fra 6 år og oppover, men modningen til eleven er selvfølgelig det som er viktig, så derfor har vi ingen fastsatte aldersgrenser. Hos oss er spilleglede og elevens egne ønsker satt i fokus! Enten det er pop, rock, blues eller klassisk så har vi lærere med kompetansen som skal til for at du skal få det gøy og lærerikt! Du vil få opplæring i å lese noter, i å spille med akkorder (besifring), du vil lære å bruke øret aktivt når du spiller (gehør), og du vil lære å spille fritt (improvisasjon).


1. Piano er et instrument som ikke er så fysisk krevende for nybegynnere (sammenlignet med f.eks gitar). Det er derfor piano/keyboard ofte kan læres bort til små barn som har problemer med å mestre andre instrumenter. Det er også lettere å unngå å spille "falskt" på et piano, og derfor er det også bra til trening av gehør.

2. Digitalpianoer har blitt både billige og fantastisk bra de siste årene. Skal du kjøpe deg et nytt piano finnes det mange gode alternativer, og Yamaha og Roland er blant dem som lager de beste digitalpianoene. Trenger du hjelp til å velge piano? Bruk spørreskjemaet til venstre eller gå innom Backstage Musikk, og vi hjelper deg.

Målgruppe for kurset:
Alle som vil lære å spille piano/keyboard