Jazzdans - 9 - 10 år



Kursarrangør: Studio Nille
Sted: 2. etg
          Vestfold, Larvik
Kursadresse: Hammergata 15, 3264 Larvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager kl 18:00 - 19:00
Varighet: 15 uker
Pris: Fra 1.100

Vi tilbyr dansekurs i jazzdans. Treningsmetode basert på stil og følelser, rytme, isolasjon og energi i kombinasjonen med teknikk. Teknikken utgjør ca. halve jazzklassen, og øvelsene er hentet fra både morderne og klassisk ballett.

Dette er nødvendig for å utvikle en danseteknisk progresjon, styrke muskulaturen og øke bevegeligheten. Koordinasjon og kondisjon utfordres i gode dansekombinasjoner. Dans er god trening for kropp og sjel. Du aktiviserer deler av deg som du daglig ikke får brukt. Dette frigjør energi som kan gi deg overskudd og glede. Dans er en kunstnerisk uttrykksform.

Dansetrening gir deg mulighet til å oppøve kroppskontroll og bevissthet. Du oppøver styrke, smidighet, spenst og rytme. God musikk og et sosialt fellesskap hører med. Studio Nille er stedet for deg som vil ha en hobby og for deg som vil utvikle dansen til en mer omfattende interesse. Dansen gir deg muligheter til å oppleve noe mer enn bare å bli svett og sliten.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker dansekurs i jazzdans

Priser og betingelser for skoleåret 2023-2024:
Avgiften for kurs kan ikke refunderes, og husk at ved purring påløper purregebyr.
Elever som ikke får plass på ønsket kurs, blir satt på venteliste og får en bekreftelse på dette. Les derfor bekreftelsen nøye for å se om du har fått plass eller er satt på venteliste. Blir det ledig plass, ringer vi deg. Alle får bekreftelse på mail om kursstart og pris. Man kan prøve en gang før faktura blir sendt. Det er 15 undervisningstimer pr. semester (høst og vår).

Priser, 15 uker:
• 45/60 min. klasse: 2110,-
• 75 min. klasse: 2300,-
• 90 min. klasse: 2415,-
• 10-ukers kurs: 1250,-
• 8 ukers kurs: 1100,-