Hip Hop & Musikkproduksjon



Kursarrangør: Kjelsås Musikkverksted
Sted: Oslo, Kjelsås
Oslo
Kursadresse: Midtoddveien 14, 0494 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 25 - 45 - 55 minutter
Pris: Prøvetime fra 350

Vi tilbyr fiolinundervisning i gruppe eller individuelle timer, med fokus på riktig teknikk og musikalsk utvikling. Timene blir skreddersydd den enkelte og hun ønsker elever i alle aldersgrupper velkomne. Produser musikk med Axel.

Innhold:
Hip hop/elektronika, rapping, beatmaking, låtskriving, vokal-innspilling, miksing og enkel mastering. Alt dette kan du lære på kurs med Axel! Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Vi tar hovedfokus på det du er mest interessert i, og lager en hit sammen!

Aktiv musiker og engasjert lærer
Axel er oppvokst på Kjelsås og har laget beats og rappet siden 12-årsalderen. Han synger i et hiphop-inspirert punk-band som har spilt på flere store norske festivaler. Axel har en bachelor i Musikkteknologi fra NTNU i Trondheim og har erfaring med å holde ukeslange hip hop-workshops for barn og unge.

Timene blir skreddersydd den enkelte og han ønsker elever i alle aldersgrupper velkomne!

Målgruppe:
Nivå: Undervisning i musikkproduksjon gis til både nybegynnere og til de mer erfarne.

Praktisk informasjon
Betaling skjer på grunnlag av mottatt faktura fra Musikkverkstedet eller gjennom Vipps.
Innbetaling skjer:
• Per time ved drop-in
• Før start av time nummer to ved timepakker (inkl. gruppeundervisning). Anledning til å avslutte etter første time uten å måtte betale for resterende timer (betaler kun for første time). Ved avbestilling av timepakker må kunden melde skriftlig ifra senest tre dager etter første time.