Grillkurs med Grillkongen Craig - Burgers & Dogs med alt!



Kursarrangør: Grillkongen Craig
Sted: Uthuset på Våland
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Hafrsfjordtgt. 23, 4010 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:00 - 22:00
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.350

Vi tilbyr grillkurs med Grillkongen Craig. Grillens konger: Burgers & Dogs - med alt! Nordmenns 2 favoritt grillretter er burgere og pølser.

Kursinnhold:
På kurset skal vi ta det helt ut med både burgere (selvfølgelig av storfekjøtt, men også kylling-, vegetar- og sjømatburgere) og diverse pølseretter som pølser-i-ølbad og vår berømt BBQ Pølser. Vi lager også et stort utvalg spennende sauser og tilbehør, og som alltid så slutter vi med noe søtt.

Om kursene:
Alle kursene er bygget opp slik at kursdeltakerne lager all maten, Craig styrer grillingen og kokkene vår hjelper med tips og råd. Vi bruker både gass- og kullgrill, og vi viser forskjellige typer utstyr som gjør grillingen lettere å håndtere. Det handler om å bruke gode råvarer kombinert med grillkunnskap, om det er bruk av trefliser for å gi mer smak til maten eller langtidsgrilling (indirekte grilling) for større stykker kjøtt og fisk.

Vi viser hvordan råvarene skal behandles og metodene som brukes for å få frem det beste i dem. Disse kursene er for dere som vil ta grillingen til det neste nivået. Det blir kjekke, uformelle kvelder med massevis av god mat.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker grillkurs med Burgers & Dogs med alt!

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kurset og maten. Drikke kan kjøpes under kurset.

Vis flere tilsvarende kurs: