Gode relasjoner - nøkkel til all god læring - nettkurs



Kursarrangør: BRO AOF
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 timer
Pris: 1.190

Vi tilbyr nettkurs om gode relasjoner - nøkkel til all god læring. For å klare å prestere, er vi avhengige av gode relasjoner rundt oss. En god relasjon mellom lærer og elev, er den viktigste enkeltfaktoren i skolen.

Innhold:
Er vi bevisste på hvordan vi påvirker hverandre? Hvordan påvirker vi elevene våre, og hvordan lar vi elevene påvirke oss? Det er en enorm styrke i gode relasjoner. Når vi får det til. Relasjonen mellom lærer og elev kan til tider være anspent, og det er ofte en ensom oppgave å jobbe med elevrelasjoner. I dette kurset vil man bli minnet om de enkle, nesten banale faktorene som ligger til grunn for en god relasjon mellom lærer og elev.

Relasjonens styrke vil settes i kontekst av læring, og det vil bli gitt konkrete verktøy for å jobbe videre med relasjon i skolen. Kurset baserer seg på erfaringsbasert kompetanse, masterstudier i veiledning, relevant litteratur og forskning, samt nære elevhistorier.

Kursholder: Elin Normand

Elin Normand jobber som lærer ved Hoppensprett ungdomsskole, og har 17 års erfaring i ungdomsskolen. Fra august 2019 er hun ansatt som lærerspesialist samme sted og hun tar parallelt masterutdanning som lærerspesialist i norsk. Elin har også tatt masterstudier i veiledning, og har erfaring fra teater og revy.

Hun ser med skråblikk og humor på lærerens rolle, og skoleverdenens mange klisjéer. Fagene hennes er først og fremst norsk og KRLE, og hun vil i hovedsak benytte eksempler fra disse fagene. Overskriften i hennes arbeid som lærer er at en god relasjon til elevene er nøkkelen til all god læring.