Forretningsutvikling & vekst - webinar



Kursarrangør: Styreforeningen
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 08:30 - 09:30
Varighet: 1 time
Pris: 2.750
Neste kurs: 07.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs om forretningsutvikling & vekst som webinar. Ett komprimert og nyttig kurs med mange verdifulle tips og råd, "live" med styrekonsulent - enten via Teams eller Zoom. Mulighet for å stille spørsmål mm. underveis.

Innhold:
Styret skal forvalte og utvikle virksomheten og skape merverdi for eierne! Sentralt blir derav å ha forståelse for a det å kunne skape vekst og utvikling innenfor de mulige forretningsområdene som ligger inn under - eller i tilknytning til - selskapets formål. Det å se muligheter som ligger foran virksomheten. Ikke bare det å se mulighetene, men å se for seg - og skape et bilde av mulighetene for vår virksomhet fremover i tid - samt få samlet eller hentet inn de ressursene man trenger for å hente ut de synergier og forretningsmuligheter som ligger foran oss.

Vekst krever! Det kreves ressurser, innsatsfaktorer, kompetanse, penger / kapital, evne til å tenke nytt, organisere nytt, skape noe nytt. Det er disse forholdene og faktorene vi diskuterer og gir nyttige tips og råd om på dette kurset.

Agenda:
• Hva er forretningsutvikling - hva omfattes av begrepet
• Hvilke kompetanse og ferdigheter trenger vi for å skape sunn vekst
• Hvilke ingredienser er vesentlige i forretningsutviklingsprosesser
• Hvordan styre planlagte og målbevisste forretningsutviklingsprosesser
• Vekst på bekostning av sunn vekst - voks deg ikke til konkurs!
• Over 50 % av konkurser kommer i vekstfaser - om faresignalene
• Har du teamet du trenger - hvor henter du ressurser
• Den evige prosess - justert for nye ideer, muligheter og trusler
• Oppsummering med 25 "headlights" om forretningsutvikling og vekst

Link til kurset:
Dagen før kursdato kl 11:00 mottar du påminnelse og link til kurset som leveres via Teams - alternativt - via Zoom. Dersom du mot formodning ikke har mottatt kurslinken pr. epost 1 time før kursstart - bør du sjekke ut din spamboks - alternativt kontakte oss på: post(at)styreforeningen.no / Telefon: 22 99 77 00 for å få link tilsendt på nytt.

Målgruppe for kurset:
Medlemmer av Styreforeningen.no, herunder: Daglig leder, styreleder, styremedlemmer, eiere, aksjonærer, aksjeeiere, grundere, etablerere og andre med interesse for temaet.

Kursmateriell:
Det inngår ikke skybaserte filmapper med materiell og hjelpemidler for øvrig i våre GRATIS medlemskurs, men vi viser til artikler, hjelpemidler, dokumentmaler mm på medlemsportalen under kurset slik at du kan benytte deg av det i ettertid.