FSE Høyspenning industri - e-læring (engelsk)



Kursarrangør: ExTek
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 2 timer
Pris: 1.050

Vi tilbyr kurs om FSE høyspenning industri som e-læring på engelsk. Kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i ”Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE”, at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.

Innhold:
Kurset inneholder all førstehjelpsteori med fokus på strømskader som regelverket tilsier. Kurset inneholder også opplæring og instruksjon innen førstehjelp med fokus på strømskader, med unntak av hjerte-lungeredning (HLR) som du trenger praktisk øvelse i. Gjennom hele kurset fokuseres det på holdninger og den enkeltes ansvar til å følge regelverket. FSE opplæring handler om kunnskap om regelverk og instruksjoner, men like viktig er det for den enkelte å forstå hvorfor vi har dette regelverket.

Å lykkes med å få den enkelte til å forstå viktigheten av å jobbe sikkert, er avgjørende for at elsikkerheten utvikler seg i riktig retning og at antall ulykker reduseres. I henhold til § 7 i FSE, skal opplæring i FSE og førstehjelp gjennomføres minst en gang i året. Det skal ikke være mer enn 12 måneder mellom hver opplæring. For å imøtekomme kravet om å kunne yte førstehjelp ved strømulykker, må man årlig gjennomføre en praktisk øvelse i HLR (munn- til munn og hjertekompresjon).

Bestille e-læringskurs:
For bestilling av nettkurs / e-læringskurs, send oss en e-post med navn, adresse, e-post og ønsket kurs. Vi booker deg inn så snart som mulig og du vil da få en e-post med link og koder for å starte kurset.

Målgruppe for kurset:
Alle som arbeider i høyspenningsanlegg

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Kursspråk:
• Kurset holdes på engelsk

Eksamen / sertifisering:
Nettbasert eksamen