Digitalt kurs i førstehjelp og forebygging av ulykker for barn



Kursarrangør: NLS Romerike Krets
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr digitalt førstehjelpskurs for bedrifter og privatpersoner. Dette kurset er for deg som jobber i barnehage, jobber på skole, er småbarnsforeldre, jobber i en forening/organisasjon og alle andre som har omsorg for barn. Ta kontakt for avtale.

Innhold:
På kurset går vi gjennom hvorfor og hvordan vi forebygger ulykker, vi ser på de ulike typer skader som er mest vanlig for barn i den aktuelle aldersgruppen, og lærer hvordan vi behandler disse skadene. Vi ser også på når man har behov for hjerte-lunge-regning og hvordan man gjennomfører dette både med og uten bruk av hjertestarter.

Etter endt kurs skal du ha kunnskap om forebygging av ulykker, hvordan man gjenkjenner skader/sykdommer, og behandling av disse. Du får også kjennskap til HLR og DHLR på barn.

Dette kurset tilpasses etter barnas alder og kundens behov. Vi legger da fokus på de skader som er mest vanlig for den aktuelle aldersgruppen.

Målgruppe:
Vi tilpasser kursene våre og sørger for at det alltid inneholder de moduler og elementer som passer best til deres hverdag. Så uansett hvilken bransje/organisasjon dere tilhører får dere kurs for DERE.

Ta kontakt ved evt. spørsmål og for ett hyggelig tilbud!