Dans 65+Kursarrangør: Bergen Dansesenter
Sted: Georgernes Verft 12, inngang E
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Georgernes Verft 12, 5011 Bergen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Semesterstart hvert år i august og januar

Ukentlige klasser på dagtid for seniorer, med og uten danseerfaring. Deltakerne gjør øvelser med utgangspunkt i moderne dans og får utfolde seg fysisk og kreativt gjennom øvelser som bedrer balanse, styrke og fleksibilitet.

Dans 65+ er en variert bevegelsestime som spenner fra rolige øvelser med fokus på pust og kroppsbevissthet til øvelser fylt av energi og utfoldelse. Liv Basberg bruker sin kunnskap som fysioterapeut i øvelser for balanse, koordinasjon og harmoniske bevegelser.

Timen inneholder korte dansesekvenser til fengende musikk og avsluttes med avspenning. Når man velger dans som treningsform får man både en aktiviserende og krevende fysisk trening samt innblikk i en kunstart: kursdeltakerne arbeider med uttrykket ved bevegelse og dans, og får et bevisst forhold til kroppen, bevegelsen, rommet og musikken.

Bergen Dansesenter tilbyr 15 ukers kurs om høsten og 18 ukers kurs om våren. Vi har kurs for alle aldre på alle nivå, med kompetente dansepedagoger i alle kurs! Pris fra 2150.- til 2720,- avhengig av lengden på timer og semester. Prøvetimer arrangeres de to første ukene av hvert semester. Drop-in timer på våre kurs med avansert nivå!

Målgruppe for kurset

Seniorer 65+

Uttalelser

"Ved Bergen Dansesenter er det høy kompetanse på undervisningen i seniordans og det er god kvalitet på timene"

Vis flere tilsvarende kurs: