Coachingsamtaler for ansatteKursarrangør: Re Boot AS
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Varighet: 45 minutter
Pris: Ta kontakt for avtale

Den beste investeringen en sterk leder kan gjøre, er å investere i ansatte. En undersøkelse publisert i Linkedin Workplace Learning Report (2019), forteller at 94% av medarbeidere sier de vil bli værende i selskapet lenger hvis selskapet investerte i deres læring og utvikling.

Bedrifter taper enorme summer hvis medarbeiderne er uengasjerte og umotiverte

Den beste investeringen en sterk leder kan gjøre, er å investere i ansatte. En undersøkelse publisert i Linkedin Workplace Learning Report (2019), forteller at 94% av medarbeidere sier de vil bli værende i selskapet lenger hvis selskapet investerte i deres læring og utvikling. Ansatte bør derfor ha mulighet til både ny læring, personlig utvikling og en coach for å sparre med.

Er du bevisst på hvor mye din bedrift taper ved å ha uengasjerte ansatte, en kultur uten psykologisk trygghet og god kommunikasjon?

En bedrift er avhengig av velfungerende og effektive team. En bedrift med en dårlig kultur og umotiverte og uengasjerte medarbeidere, taper penger.

En studie fra 2009 fant at bedrifter med mer engasjerte medarbeidere kunne nyte en økning på 26% høyere inntekt per ansatt (Taleo Research, 2009). Hva ville den summen betydd for ditt firma? En annen global studie fra 2020 fant at uengasjerte medarbeidere er et tap på 18% av årslønn per medarbeider (Gallup, 2020). Hvilken betydning har dette tallet for ditt firma?

Det beste du kan gjøre er å investere i medarbeiderne dine. Mennesker har først og fremst forskjellige syn på opplevelser i livet, men for at de skal prestere bedre på jobb, er det viktig at de opplever arbeidsplassen som et sted de gleder seg til å dra til. Den dagen de gruer seg til å dra på jobb, har du allerede tapt. Et slikt tap koster penger frem til en ny medarbeider er på plass.

Først og fremst er opplevelsen av psykologisk trygghet viktig for et team for å fungere over tid. Men i tillegg hvis du viser at du ønsker at de skal ha det bedre, er en fast bedriftsavtale med coaching noe av det beste du kan gi medarbeiderne dine.

Book et uforpliktende møte med en Ole Christian Sandvoll for å prate sammen om, og kartlegge dine og dine medarbeideres behov for fast bedriftsavtale. Dette er for at du som leder skal bli litt mer kjent med oss og hva vi kan hjelpe din bedrift med.

Mail: olechristian(a)re-boot.life
Mobil: 91 92 13 97

Prisen er kr 2 000,- eks mva per samtale. Samtalene varer i 45 min.

En bedriftsavtale inkluderer 2 x 45 min coachingsamtaler per måned, per ansatt, enten online eller fysisk.