Bli rå til å presentere



Kursarrangør: Talerlisten AS
Sted: Støtvig hotell
          Østfold, Moss
Kursadresse: Larkollveien 801, 1560 Larkollen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Foredrag
Undervisningstid: Kl 10:00 - 16:00
Varighet: 2 dager
Pris: 12.900

Eksklusivt kurs i presentasjonsteknikk med Nils Apeland. Vil du ha økt gjennomslag? Vil du overbevise bedre? Skape bedre relasjoner? Måten du fremfører ditt budskap på kan avgjøre om du får oppdraget, vinner sjefenes tillit eller får kunder og kolleger med deg på din idé.

Er du god til å presentere, vil folk lytte, lære og stole på deg. Er du dårlig, vil de kjede seg og miste interessen for ditt budskap. På dette kurset vil du lære hvordan du overbeviser et publikum, så du kan bli RÅ til å presentere!

Foredragsholder:
Den erfarne foredragsholderen og presentasjonstreneren Nils Apeland lærer deg sine beste tricks, og gir deg konkrete og personlige råd om hvordan du kan bli bedre til å presentere, slik at du blir hørt, husket og forstått.

Nils er kommunikasjonsrådgiver i Bedre Kommunikasjon og eier og toastmaster i Talerlisten. Han ble kåret til Årets formidler blant 130 faglig ansatte ved Høyskolen Kristiania i 2014 og har holdt hundrevis av kurs og foredrag. De siste årene har han holdt mange kurs i presentasjonsteknikk.

Innhold i kurset:
• Retorikkens byggeklosser: Hva skaper din troverdighet, og hvordan påvirker du?
• Du og ditt publikum: Hvordan møter du salen og få deres oppmerksomhet?
• Hvordan bygger du opp en god presentasjon? Starten, midten og avslutningen.
• Bevis, argumenter og motargumenter - hva sier du og hvorfor?
• Bruk av bilder og språkbilder – blomstene i din forestilling
• Elefanten i rommet – hvordan å få den til å vandre ut så du får formidlet det du vil?
• Hvordan involvere tilhørerne på en god måte?
• Historiefortelling: Lær en enkel oppskrift og tren på å fortelle historier bedre
• Kroppsspråk og bevegelse – bli bevisst dine vaner og uvaner
• Øvelser, diskusjon, tilbakemeldinger

Målgruppe:
Kurset passer for deg som holder presentasjoner og foredrag og ønsker å bli bedre, tryggere og mer proff. Alle deltakerne får prøve seg flere ganger i praksis med små øvingsoppgaver både i plenum og 2 og 2. Det er plass til maks 15 deltakere.

Inkludert i prisen:
2 dagers kurs med kursmateriale, alle måltider og spa-tilgang på Støtvig hotell.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
"Nils Apelands to-dagerskurs i presentasjonsteknikk er en inspirerende reise i formidlingens verden. Nils er drivende dyktig til å skape engasjement og trygge rammer der historier, eksempler og teori bli vevd sammen med praktiske øvelser og deltagernes egne refleksjoner. Fra kurset tar jeg med meg en bedre forståelse for hva som virker og hvorfor, mange konkrete verktøy og nyttige tilbakemeldinger fra både Nils og de andre deltagerne. Det aller morsomste for meg var å øve på historiefortelling og oppdage at selv små, hverdagslige historier kan gi stor effekt når de blir fortalt på en god måte. Hvis du lurer på hvilket kurs du skal velge så anbefaler jeg Nils sitt – lett.