Bedriftsinterne kurs – salgKursarrangør: Ann Ahlqvist
Sted: Hele landet, Jeg kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale

Vi tilbyr bedriftsinterne kurs i salg.

Målet med min salgstrening er å profesjonalisere salgsarbeidet, heve salgskompetansen og dermed få en økt vekst. Jeg skreddersyr salgstreningen for din virksomhet og setter din organisasjon i stand til selv å følge opp og ta i bruk det som blir gått gjennom på kurset.

Innholdet i treningen skreddersys ut fra de behov som kommer frem under samtaler, både med deg som leder og med hver enkelt medarbeider. De ansatte kommer til å få økt kunnskap og trening innen følgende områder:
Jeg er imponert over hvordan Anns metoder, hennes personlighet, og hennes profesjonalitet bidro til å gjøre våre gruppeledere i stand til å ta i mot de nye utfordringene så raskt. De er blitt tydeligere og mer motiverende i sin lederrolle og dette har bidratt til økt effektivitet og trivsel i avdelingene. Gjennom dette bidraget, klarte vi også å utvikle selskapet i 2009 på en måte som overgikk våre budsjetter og styrets forventninger.
SALDO REGNSKAP, BØRRE NIELSEN, DAGLIG LEDER


En av grunnene til at jeg startet på kurset var at jeg følte at jeg ikke alltid fikk gjennomslag for mine ideer på møter. Gjennom den presentasjonstreningen vi har hatt har jeg fått teknikker som jeg tar med meg inn i mine møter. Jeg går nå inn i møter med større trygghet og sikkerhet og vet at jeg er kraftfull. Jeg har også fått tilbakemelding på at mine innlegg er både tydelige og konstruktive. Det aller viktigste jeg lærte på kurset var dog tilstandsstyring. Jeg tar ikke lenger med meg stress, jeg bruker noen teknikker og det fungerer. Jeg har en tro på at jeg klarer ting og det gjør meg mer glad og fornøyd.
TOLL- OG AVGIFTSDIREKORATET, KARIANNE LØKEN, SENIORRÅDGIVER