Bassgitarkurs



Kursarrangør: Kjelsås Musikkverksted
Sted: Oslo, Kjelsås
Oslo
Kursadresse: Midtoddveien 14, 0494 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 25 - 45 - 55 minutter
Pris: Prøvetime fra 350

Vi tilbyr trommekurs i gruppe eller individuelle timer, med fokus på riktig teknikk og musikalsk utvikling. Timene blir skreddersydd den enkelte og hun ønsker elever i alle aldersgrupper velkomne. Skreddersydd undervisning for alle.

Innhold:
Undervisningen setter spilleglede i fokus. Andreas finner ut hva slags type musikk eleven er interessert i og jobber ut fra det. Når det er utgangspunktet, kan han bidra til å utvikle det eleven trenger av tekniske og musikalske ferdigheter underveis. På denne måten blir resultatet både at man ser fremgang og at det blir gøy. Slikt blir det gode bassister av!

Profesjonell og engasjert lærer
Andreas er i ferd med å fullføre sin bachelorgrad i populærmusikk ved Høyskolen Kristiania. Da han var tolv år gammel kjøpte han sin første bass, og har spilt aktivt siden. Han har spilt i alt fra eventband til rockeband, og gjennom de tre siste årene har han spilt både live og i studio med flere forskjellige popartister. På denne måten har han erfaring innenfor de fleste sjangre og stiler.

Målgruppe:
Nivå: Undervisningen gis til både nybegynnere og til de mer erfarne.

Praktisk informasjon
Betaling skjer på grunnlag av mottatt faktura fra Musikkverkstedet eller gjennom Vipps.
Innbetaling skjer:
• Per time ved drop-in
• Før start av time nummer to ved timepakker (inkl. gruppeundervisning). Anledning til å avslutte etter første time uten å måtte betale for resterende timer (betaler kun for første time). Ved avbestilling av timepakker må kunden melde skriftlig ifra senest tre dager etter første time.

Vis flere tilsvarende kurs: