Akvarellmalekurs hjemme hos deg! - HelgKursarrangør: Galleri Karen
Sted: Ta kontakt for avtale
          Akershus
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Lørdag - søndag kl 10:00 -16:00
Varighet: 1 helg
Pris: Fra 820 pr pers

Jeg tilbyr akvarellmalekurs våt i våt, der dere bor. Er dere en liten gruppe (min. 5 pers) eller kanskje en stor gruppe (Max 8 pers) og har et lokale som egner seg, kommer jeg gjerne og holder kurs hos dere, hvis du bor i det sydlige av Norge Max 200 km hver vei fra Telemark.

Er dere en liten gruppe – Minimum 5 - 8 deltagere, har du mulighet til å få kurs satt opp hjemme hos deg! (I et passende lokale) Kurset må ligge innenfor en grense av 200 km fra Høydalsmo. Kjøregodtgjørelse à kr 4,- pr. km som deles på antall deltager

Innhold:
På dette kurset undervises akvarell teknikk: Vått i vått. Akvarell vått i vått er en fantastisk maleteknikk, som gjør det lett for deg å bli fortrolig med den intuitive male prosessen. Teknikken er fin for nybegynnere og gir deg en hurtig fornemmelse av suksess med maleriet. På kurset får du god forståelse i fargekunnskap, komposisjoner og forskjellige teknikker som hjelper deg å kontrollere maleprosessen av vått i vått.

Kursholder:
Karen Roed fra Danmark har nå bodd i Norge siden år 2008. Hun har drevet med undervisning siden da, ved siden av sin egen kunstneriske utvikling. Hun får mange positive tilbakemeldinger og gode evalueringer fra sine elever. Det å undervise krever energi, tålmodighet og evnen til å se elevene sine kreative sider. Undervisningen gir henne mye glede og energi som påvirker hennes eget arbeid. Små hold på alle kurs holdene, på den måte får vi en tettere og mer intens kontakt med hinannen.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker akvarell malekurs hjemme. Teknikken er fin for nybegynnere og gir deg en hurtig fornemmelse av suksess med maleriet.

Kursmateriell:
Prisen for helg kurs er pr. pers. 3000,-
Kursavgiften inkluderer en grunnpakke verdi kr 800,-

Antall deltagere:
• Minimum 5 - 8 deltagere