Ryddekurs - 15 - 70 timers kurspakker



Kursarrangør: Bretteville AS
Sted: Hele landet, Ta kontakt for avtale
          
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 15 - 30 - 50 - 70 timer
Pris: Avtales

Hvordan kan vi jobbe sammen? Det er flere muligheter for å skape et hjem som gnistrer glede. Du kan velge en ryddepakke på 15 - 70 privattimer hvor vi jobber fysisk eller digitalt,- en til en. Er du usikker på hva du skal velge? Ta kontakt for en gratis konsultasjon så finner vi ut hva du trenger.

Brettevilles populære ryddekurs er også en fin løsning. Der kan du velge mellom mindre kurs eller du kan rydde hele hjemmet ditt i eget tempo, eller med andre. Kursene er digitale og du får alt du trenger for å komme i mål. Noen vil likevel ha personlig hjelp underveis, og det er mulig å investere i en kombinasjonsløsning med kurs og personlig oppfølging.

Det å ha privattimer er en investering som ligger på mellom kr 1500.- til 2000.- timen avhengig av størrelsen på pakken. Dette kan du regne som en engangsinvestering da resultatet holder også etter jeg er dratt. Hverdagsrot og gjennomgang av klær og tilbehør til barn og unge som vokser må du regne med, men alt utover det er du ferdig med å rydde etter endt gjennomgang av huset..

Kursholder:
Jeanette Bretteville, født og oppvokst i Oslo, og har mer enn 30 års erfaring fra ledelse av mennesker og bedrifter. Jeg tar vare på relasjoner og har gjennom 50 år i Oslo bygget opp et stort nettverk.

Jeg har ryddet så lenge jeg kan huske og har alltid elsket å tenke ut praktiske løsninger enten det har vært hjemme, på jobb eller for venner og kjente.

Rot i alle former appellerer til meg, gjør meg nysgjerrig, og jeg møter det med respekt og ydmykhet. Jeg synes det er like gøy å stupe inn i barnerom, kjeller og loft som å sortere uåpnede regninger og ringe kreditorer. Det er ingen ting jeg ikke har sett før, så du kan være trygg når du lar meg slippe inn i livet ditt.

Jeg kjenner dypt på at vi har et ansvar for miljøet og andre mennesker. Det er derfor viktig for meg med gjenbruk i alle former, og jeg inkluderer dette i arbeidet mitt.

Kurspakker:
15 Timers pakke:

Dette er et flott alternativ for deg som bor i et lite hus eller leilighet, eller for deg som bare trenger hjelp med en liten del av KonMari-reisen for eksempel rydde et kjøkken eller et hjemmekontor.
• Pakken inkluderer tre økter på 5-timer.
• Donerte gjenstander fraktes bort etter hver økt, og jeg sørger for gjenbruk og at det kommer til nytte.

30 Timers pakke:
Denne pakken gjør det mulig for oss å dedikere en hel fem timers økt til hver av de fem KonMari-kategoriene, med en ekstra økt for å gå over lagringsalternativene dine. Dette er et flott alternativ for deg som har mulighet til å gjøre lekser mellom øktene. (For eksempel går vi igjennom klær den første økten, også tar du vesker og sko på egen hånd. Eller så gjør vi papir på en økt, men så fullfører du litt skanning og arkivering på egen hånd.)
• Pakken inkluderer seks økter på 5-timer.
• Donerte gjenstander fraktes bort etter hver økt, og jeg sørger for gjenbruk og at det kommer til nytte.

50 Timers pakke:
Denne pakken er optimal for mellomstore hjem, og den tillater oss grave dypt inn i hver av kategoriene. Det er perfekt for folk som er klare til å forplikte seg til å fullføre hele KonMari-reisen fra start til slutt, og som kan sette av litt tid til å gjøre noe lekser mellom øktene.
• Pakken inkluderer ti økter på 5-timer.
• Donerte gjenstander fraktes bort etter hver økt, og jeg sørger for gjenbruk og at det kommer til nytte.

70 Timers pakke:
Denne pakken er optimal for mellomstore til store hjem, og den tillater oss grave dypt inn i hver av kategoriene. Det er perfekt for folk som er klare til å forplikte seg til å fullføre hele KonMari-reisen fra start til slutt, og som kanskje ikke har muligheten til å gjøre så mye mellom øktene.
• Pakken inkluderer ti økter på 5-timer, samt noen kortere økter innimellom.
• Donerte gjenstander fraktes bort etter hver økt, og jeg sørger for gjenbruk og at det kommer til nytte.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Du lærer deg en ny måte å tenke på
Jeg kan varmt anbefale Jeanette. Hun har hjulpet meg å rydde huset mitt, og både jeg og sønnen min er blitt mye gladere. Dette er rydding en gang for alle, der du lærer deg en ny måte å tenke på.
– Bjørg Thorhallsdottir – kunstner, inspirator og forfatter

Organizing that blows your mind!
This is the kind of organizing that really blows your mind! Not only the house is tidy but my head is the same and my energy is finally back! Highly recommended.
-Elisabeth Hernes

Den beste investeringen jeg har gjort
«Å få hjelp til å rydde en gang for alle, er den beste investeringen jeg har gjort! Nå bruker jeg mindre tid på husarbeid, og mer tid på firmaet mitt. Tusen takk, Jeanette!»
– Anniken 40 år

100 kg lettere
«God morgen Jeanette! Jeg hadde en fantastisk dag med deg i går. Jeg følte med 100 kg lettere, og med masse glede og energi etter at du dro. Du skal vite at de endringene du er med å skape gir meg et helt nytt liv og perspektiv.»
– Linda M. Svendsen

Ro i sjela!
«Sitter her å koser meg i sofaen med en kopp te og tenker at det ikke er noe jeg «burde» ha gjort. Det tror jeg er første gang siden jeg fikk barn. Elsker systemene og rutinene du har laget for oss. Ro i sjela!»
– Ragnhild