15 timers ryddepakkeKursarrangør: Bretteville AS
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 15 timer
Pris: Avtales

Trenger du hjelp? Det er ikke alltid man kan klare alt selv. Noen ganger er det deilig å få litt hjelp og støtte. Det gjelder også med rydding og organisering. Jeg vil hjelpe deg med alt jeg kan, og kan ikke jeg, vet jeg nok hvem som ellers kan hjelpe deg. Vi kan rydde sammen fysisk eller digitalt.

Etter mer enn tusen timer med rydding hos klienter vil jeg påstå at Marie Kondo-metoden fungerer! Du bør være forberedt på at dette er en reise som gir fantastiske resultater på de fleste områder og kan by på mange positive endringer i livet. Jeg kan garantere er at du blitt møtt med «Null fordommer – 100% glede» om du lar meg hjelpe deg.

Innhold:
Dette er et flott alternativ for deg som bor i et lite hus eller leilighet, eller for deg som bare trenger hjelp med en liten del av KonMari-reisen for eksempel rydde et kjøkken eller et hjemmekontor.
• Pakken inkluderer tre økter på 5-timer.
• Donerte gjenstander fraktes bort etter hver økt, og jeg sørger for gjenbruk og at det kommer til nytte.

Kursholder:
Jeanette Bretteville, født og oppvokst i Oslo, og har mer enn 30 års erfaring fra ledelse av mennesker og bedrifter. Jeg tar vare på relasjoner og har gjennom 50 år i Oslo bygget opp et stort nettverk.

Mitt forretningsliv og mitt privatliv har løpende satt meg i situasjoner der det har vært nødvendig å endre og omstille på en lønnsom og respektfull måte. Jeg ser helhet, jeg ser løsninger, jeg ser mennesker og jeg får ting gjort.

Jeg har ryddet så lenge jeg kan huske og har alltid elsket å tenke ut praktiske løsninger enten det har vært hjemme, på jobb eller for venner og kjente.

Rot i alle former appellerer til meg, gjør meg nysgjerrig, og jeg møter det med respekt og ydmykhet. Jeg synes det er like gøy å stupe inn i barnerom, kjeller og loft som å sortere uåpnede regninger og ringe kreditorer. Det er ingen ting jeg ikke har sett før, så du kan være trygg når du lar meg slippe inn i livet ditt.

Jeg kjenner dypt på at vi har et ansvar for miljøet og andre mennesker. Det er derfor viktig for meg med gjenbruk i alle former, og jeg inkluderer dette i arbeidet mitt.

Det med liten skrift:
Full betaling forfaller på kjøpstidspunktet, eller du kan velge å betale 50% ved kjøpstidspunktet og 50% når vi har fullført halvparten av øktene i pakken. Betalinger refunderes ikke. Økter må finne sted innen ett år etter at du har kjøpt pakken. Om du avbestiller mindre enn 24 timer før avtalt oppmøtetidspunkt, vil du bli krevd for 50% av prisen for avtalt timeantall. Du må være forberedt på at dette er en reise som gir fantastiske resultater på de fleste områder og kan by på endringer i livet som jeg ikke kan holdes ansvarlig for. Det jeg kan garantere er at du blitt møtt med «Null fordommer – 100% glede» om du lar meg hjelpe deg.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Du lærer deg en ny måte å tenke på
Jeg kan varmt anbefale Jeanette. Hun har hjulpet meg å rydde huset mitt, og både jeg og sønnen min er blitt mye gladere. Dette er rydding en gang for alle, der du lærer deg en ny måte å tenke på.
– Bjørg Thorhallsdottir – kunstner, inspirator og forfatter

Organizing that blows your mind!
This is the kind of organizing that really blows your mind! Not only the house is tidy but my head is the same and my energy is finally back! Highly recommended. ??
-Elisabeth Hernes

Den beste investeringen jeg har gjort
«Å få hjelp til å rydde en gang for alle, er den beste investeringen jeg har gjort! Nå bruker jeg mindre tid på husarbeid, og mer tid på firmaet mitt. Tusen takk, Jeanette!»
– Anniken 40 år

100 kg lettere
«God morgen Jeanette! Jeg hadde en fantastisk dag med deg i går. Jeg følte med 100 kg lettere, og med masse glede og energi etter at du dro. Du skal vite at de endringene du er med å skape gir meg et helt nytt liv og perspektiv.»
– Linda M. Svendsen

Ro i sjela!
«Sitter her å koser meg i sofaen med en kopp te og tenker at det ikke er noe jeg «burde» ha gjort. Det tror jeg er første gang siden jeg fikk barn. Elsker systemene og rutinene du har laget for oss. Ro i sjela!»
– Ragnhild