Vi tilbyr kurs innen massasje, muskelterapi, idrettsmassasje, stretching, kopping, koppemassasje, hotstone, pumpemassasje, massasjekurs for hjemmebruk, triggerpunkt, muskel- og leddakupunktur.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

AFP1, Anatomi, fysiologi og patologi - del 1

Vi tilbyr kurs i AFP1, anatomi, fysiologi og patologi - del 1.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 2 1/2 dager 3.650 kr  

AFP2, Anatomi, fysiologi og patologi - del 2

Vi tilbyr kurs i AFP2, anatomi, fysiologi og patologi - del 2. Her bruker vi lege som lærer i skolemedisinske fag.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 2 1/2 dager 3.650 kr  

Balanz muskel og leddakupunktør - videreutdanning

Som eneste godkjente massasjeskole tilbyr vi denne videreutdannelsen. Nålebehandling er en meget kostnadseffektiv metode ikke bare sett fra terapeutens synsvinkel, men også for klienten og samfunnet. Hovedfokus på dette kurs er sikker og effektiv triggerpunktbehandling med og uten nåler.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 6 dager 15.000 kr  

Balanz Muskelterapeut - videreutdanning

Vi tilbyr videreutdanning i Balanz Muskelterapeut. Videreutdanningen bygger på grunnutdannelsen til Balanzterapeut. Hvis man har medisin grunnfag i tillegg, er denne utdannelsen godkjent av Norges Massasjeforbund og gir rett til tittelen Massasjeterapeut NMMF.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 9.500 kr  

Balanzmassør

Vi tilbyr kurs i balanzmassør. Dette er en lettversjon av vår grunnutdannelse. Man lærer å massere, tøye, samt behandle hele kroppen med vakuumterapi / kopping. Man kan gi en forebyggende og / eller velværebehandling.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 21.000 kr  

Balanzterapeut (diplomert massør) - grunnutdannelse

Vi tilbyr Balanzterapeut (diplomert massør) - grunnutdannelse. Denne utdannelsen er godkjent av Norges Massasjeforbund og gir rett til tittelen Massør MNMF. Utdannelsen er også godkjent av Norsk bransjeråd for Massasje og Nordic Association of Massage Therapy.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 16 helger 55.000 kr  

HS, Hotstoneterapi

Hotstoneterapi handler om å kombinere massasjeteknikker med de terapeutiske egenskapene fra varme, sorte granittsteiner (vulkanske steiner). Massasje med varme steiner er en deilig behandling som gir en fantastisk avspenning av muskulaturen.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 helg 2.950 kr  

M1, Grunnleggende massasjekurs - del 1

Vi tilbyr M1, grunnleggende massasjekurs del 1. De fleste starter utdannelsen med dette kurset. Vi lærer de tre mest grunnleggende massasjegrepene i klassisk massasje. Mye tid er satt av til arbeidsteknikk. Dette kurset kan tas frittstående.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 helg 2.950 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>