Waypoint Maritime

Waypoint Maritime tilbyr ulike maritime kurs for privatpersoner så vell som store bedrifter knyttet til maritim næring. Hovedkontoret ligger i Nordnes, Bergen, med mindre avdelinger som dekker Øst-,Sør- og Vestland.

Vi har utviklet kurs med fokus på deltagernes behov, teoretisk til praktisk overførbarhet, pedagogikk og relevans. Dette skal skape et godt grunnlag for å utløse internasjonale, så vell som nasjonale sertifikat. Alt vårt utstyr er mobilt, dette gjør oss til en ettertraktet kurstilbyder, fra Mandal i sør til Mehavn og Svalbard i nord. Alle våre kurs revideres fortløpende for å være oppdatert og levere undervisning av høy kvalitet. Våre instruktører har alle lang erfaring fra sjøen og i undervisning.


Båtførerprøven (dagskurs)

Vi tilbyr båtførerprøven som intensivkurs. Dette er et dagskurs som på en grundig men lettfattelig måte geleider kursdeltakerne gjennom pensum.

Sted Dato Varighet Pris
Askim Askim 1 dag 1.490 kr  
Fredrikstad Fredrikstad 1 dag 1.490 kr  
Halden Halden 1 dag 1.490 kr  
Hvaler Hvaler 1 dag 990 kr  
Hvaler Hvaler 1 dag 990 kr  
Moss Moss 1 dag 1.490 kr  
Sarpsborg Sarpsborg 1 dag 1.490 kr  

Båtførerprøven (kveldskurs)

Vi tilbyr båtførerprøven som intensivkurs. Dette er et kveldskurs som på en grundig men lettfattelig måte geleider kursdeltakerne gjennom pensum.

Sted Dato Varighet Pris
Halden Halden 25.09.2019 1 kveld25.09.2019 990 kr