The Arthub er et åpent kunst verksted som ønsker å engasjere - derfor holder vi bland annet kurs, først og fremst i keramikk.
I våre verksteder arbeider vi med ulike kunstprosjekt, installasjoner og egne verk. I vårt galleri stiller vi ut ferdige arbeider.
The Arthub er åpent for besøkende når vi er tilstede i våre lokaler i Pellygata 80, Sarpsborg.
Velkommen til et kreativt og inspirerende miljø!


Keramikk - Kurs for familien, vennegjengen eller utdrikkingslaget

Keramikk er gøy! Ta med beste gjengen og ha det moro med leire! En inspirasjonskurs i keramikk som passer for alle - ingen forkunnskaper kreves. Ta med familien, vennegjengen eller hvorfor ikke lage det som en aktivitet på utdrikkingslaget!

Sted Dato Varighet Pris
Sarpsborg Sarpsborg 3 timer 500 kr  

Keramikk - Prøve-på

Har du "alltid" hatt lyst til å prøve - Nå har du mulighet! Keramikk er gøy og den gleden vil vi dele! Et 3-timers inspirasjonskurs i keramikk som passer for alle - ingen forkunnskaper kreves.

Sted Dato Varighet Pris
Sarpsborg Sarpsborg 3 timer 500 kr  

Keramikk Dagskurs - Onsdager

Keramikk er gøy og den gleden vil vi dele! Vi kjører inspirerende kurs i vårt kreative miljø. Våren 2024 vil det igjen være mulig å delta på keramikkurs hos oss på dagtid.  Fire onsdager i februar/mars møtes vi dagtid fra kl. 11-14.

Sted Dato Varighet Pris
Sarpsborg Sarpsborg 4 ganger 2.500 kr  

Keramikk Kveldskurs - Torsdager

Keramikk er gøy og den gleden vil vi dele! Vi kjører inspirerende kurs i vårt kreative miljø. Våren 2024 vil det igjen være mulig å delta på keramikkurs hos oss på kveldstid.  Fire torsdager i februar/mars møtes vi kveldstid fra kl. 17-20. Tid for glasering avtales separat.

Sted Dato Varighet Pris
Sarpsborg Sarpsborg 4 ganger 2.500 kr  

Keramikk Weekend kurs "Full pakke"

Keramikk er gøy og den gleden vil vi dele! Vi kjører inspirerende kurs i vårt kreative miljø. Vi jobber med en herlig, lys steingodsleire! Her vil du lære ulike teknikker for å lage det du ønsker. Underveis bidrar vi med tips og triks. Ingen forkunnskaper kreves.

Sted Dato Varighet Pris
Sarpsborg Sarpsborg 1 helg 2.500 kr