Keramikk Weekend kurs ´Full pakke´Kursarrangør: The Arthub
Sted: The Arthub, Sarpsborg
          Østfold, Sarpsborg
Kursadresse: Pellygata 80, 1706 Sarpsborg (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag og søndag Kl 11:00 - 17:00 + et tilfelle med glasering.
Varighet: 1 helg
Pris: 2.500
Neste kurs: 08.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Keramikk er gøy og den gleden vil vi dele! Vi kjører inspirerende kurs i vårt kreative miljø. Vi jobber med en herlig, lys steingodsleire! Her vil du lære ulike teknikker for å lage det du ønsker. Underveis bidrar vi med tips og triks. Ingen forkunnskaper kreves.

Første dagen går vi igjennom ulike teknikker. Vi lærer bland annet pølse- og plateteknikk, de mest brukte teknikker innen forming og skulptur. Her er det ingen begrensninger annet enn størrelse på ovnen.

(Det finnes også mulighet å prøve på å dreie for de som ønsker, men det vil ikke være fokus på dette kurset.)

Så snart alle ting er skikkelig tørket vil det bli kjørt en råbrann. Etter dette så treffes vi på nytt for å utforske den spennende prosessen med å glasere godset.

Alt av materiale inngår. (ink. 2 brenninger og glasering)

Dette er et weekendkurs og vi holder på fra kl. 11 - 17 begge dager.
Antall kursplasser er 4 - 8.

Vi holder til i et lyst og trivelig lokale i Sarpsborg sentrum, Pellygata 80.
Se mer info på hjemmesiden vår www.thearthub.no.

Kaffe og te finnes alltid og vi pleier å ta en lunsjpause ved 13-tiden. Ønsker du å ha med noe å spise så finnes det både kjøleskap og mikro. Ellers så byr Sarpsborg på flere gode lunsj-alternativer rett i nærheten.

VELKOMMEN!

Kursholder er Pia Kjølberg. Hun er utdannet på DTK/Det Tverrfaglige Kunstinstitutt i Bærum. I 2020 ble hun antatt med sin skulptur "Organ#1" i svart steingodsleire på Bærumsutstillingen og i 2021 ble hun antatt med "Organ#2" på Romeriksutstillingen. I 2022 ble hun igjen antatt til Romeriksutstillingen med to keramikk-skulpturer i serien FFP I Formfulle Fargerike Personligheter. I 2023 var hun representert ved Vårsalongen i Gävle med 2 skulpturer i samme serie.