Spartacus Helse

Vi er en landsdekkende leverandør av livreddende og helserelaterte produkter både til privat og offentlig sektor, som hjertestartere, førstehjelpsutstyr, beredskaputstyr, kurs og annen opplæring. Vi er opptatt av å levere et helhetlig produkt som tilfredsstiller myndighetenes retningslinjer og anbefalt innhold. Vi benytter kun godkjente kursinstruktører med høy faglig kompetanse og god erfaring, gjerne med bakgrunn innen akuttmedisin. Vi er opptatt av at kunden blir fornøyd og er tilpasningsdyktige.


Hjertestarterkurs (DHLR) - bedriftsinternt

Vi tilbyr hjertestarterkurs (DHLR) for bedrifter. Kurset er basert på retningslinjer fra Norsk Resuscitasjonsråd og Norsk Førstehjelpsråd. Instruktøren vil utstede individuelle kursbevis i etterkant av kurset. I tillegg får bedriften et eget bevis på at ansatte har gjennomført kurs.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus 3 timer 7.990 kr  

Norsk grunnkurs i førstehjelp (NGF) - bedriftsinternt

Vi tilbyr norsk grunnkurs i førstehjelp (NGF) for bedrifter. Kurset er basert på retningslinjer fra Norsk Resuscitasjonsråd og Norsk Førstehjelpsråd. Instruktøren vil utstede individuelle kursbevis i etterkant av kurset. I tillegg får bedriften et eget bevis på at ansatte har gjennomført kurs.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus 6 timer 11.990 kr  

Tilrettelagt førstehjelpskurs (TFK) - bedriftsinternt

Vi tilbyr tilrettelagt førstehjelpskurs (TFK) for bedrifter. Kurset er basert på retningslinjer fra Norsk recucitasjonsråd og Norsk Førstehjelpsråd. Kurset passer for dem som ønsker å lære det viktigste innenfor grunnleggende førstehjelp.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus 3 timer 7.990 kr  

Tilrettelagt førstehjelpskurs barn (TFKB) - bedriftsinternt

Vi tilbyr tilrettelagt førstehjelpskurs barn (TFKB) for bedrifter. Førstehjelpskurset har fokus på barnets akutte skader og sykdommer. Kurset er basert på retningslinjer fra Norsk Resuscitasjonsråd og Norsk Førstehjelpsråd.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus 3 timer 7.990 kr