Sommerakademiet Karin Flatøy Svarstad

Sommerakademiet, til et variert og spennende program, med opplevelser og kunnskapsbaserte aktiviteter innen kunst og kultur i spesielle omgivelser på Vestlandet og i ”Vesterled” til Shetland og Orknøyene.

Sommerakademiet ble etablert av Karin Flatøy Svarstad og er organisert som en forening. Hovedbasen ligger i Galleri Frøya i Kalvåg, en perle, en ”sørlandsidyll” på Vestlandet. Stedet ligger i Bremanger kommune i Sogn og Fjordane, mellom Florø og Måløy. Sol og regn gir skiftninger i været. Det værbitte landskapet vil fascinere deg der det ligger – helt ytterst ved kysten, i havgapet mot storhavet, med vill, vakker og varierende natur.


Kurs i tradisjonsmat

Sommerakademiet har tradisjonsmat som tema for aktiviteter på Sunnmøre denne høsten. Fylkeskommunen i Møre og Romsdal har tradisjonsmat som satsings område i fylket. Møre og Romsdal Bygdekvinnelag har samme satsingen på tradisjonsmat.

Sted Dato Varighet Pris
Sande Sande 3 dager 1.000 kr  

Malekurs, Akryl, diverse teknikker

Malekurs, Akryl, diverse teknikker med Ellen Hegg. Sommerakademiet er glad for å kunne tilby et meget spennende malerkurs med den anerkjente og dyktige kunstneren Ellen Hegg.

Sted Dato Varighet Pris
Bremanger Bremanger 4 dager 2.200 kr  

Tur til Skottland og Ytre Hebridene

Kultur, natur, historie og handverkstur til de eksotiske øyene som ligger på ”kanten av verden” En rundtur i Skottland er og en del av programmet.

Sted Dato Varighet Pris
Skottland Skottland 1 uke