Smart Utleie Eiendomsrådgivning AS

Smart utleie er et digitalt program hvor du lærer å kjøpe utleiebolig samtidig som du jobber for å bli proff. Kursholder er Nikolaos Farmakis, kjent fra media gjennom egne investeringer. Han jobber også som eiendoms Coach.


Gratis smakebit av Smart utleiekurs - Online

Jeg tilbyr Gratis smakebit av Smart utleiekurs - Online. Drømmer du om å leve av eiendom? Her er noen triks slik lykkes du med kortidsutleie og Airbnb lei ut ditt eget hus.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr  

Intro til Smart utleie - Online

Dette er introduksjonskurset til det digitaleprogrammet til Smart utleie. Det er mange som er nysgjerrig på hvordan det konkret er å være med her hos oss i Smart utleie og hva de får tilbake?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Du kan se filmene så ofte du ønsker... 990 kr  

Niko som eiendomscoach

Dette tilbudet er kun for de som har høy kunnskap om eiendom og utleie eller er svært lærevillige ønsker å komme i gang med konkrete investeringer nå. Har du kommet hit, så får du det til! Dette er rett og slett tjenesten jeg vill brukt selv om jeg skulle begynt med eiendom!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 119.900 kr  

Utleieakademiet - smart utleie - Online

Det er her du knekker utleiekoden og skaper magi! Dette kurset tar deg fra dagens situasjon frem til nye eiendomskjøp og leiekontrakter! I ditt eget tempo kan du lære deg alle de store og små triksene som må være på plass for å bli en suksessfull utleieinvestor.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 49.900 kr