Intro til Smart utleie - OnlineSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når det passer deg
Varighet: Du kan se filmene så ofte du ønsker
Pris: 990

Dette er introduksjonskurset til det digitaleprogrammet til Smart utleie. Det er mange som er nysgjerrig på hvordan det konkret er å være med her hos oss i Smart utleie og hva de får tilbake?

Vi har derfor satte opp et introduksjonstilbud slik at du kan bli med på den digitale undervisningen og lære deg noe svært viktig og grunnleggende i utleiefaget.

Innhold:
• Her lærer du hva du skal kjøpe, hvordan du skal regne og hvor du skal kjøpe. Metodikken gjelder for alle byer og alle typer eiendom. Du lærer også hvordan du skal bruke Finn.no
• I kurset får du også opplæringen i at banken er din venn og hvordan du skal gå frem for å få mer lån, slik at du får finansiert ditt neste utleieboligkjøp.
• Det følger også med kurs i hvordan du skal lykkes med korttidsutleie og AirBnB. Også en liten historie om hvordan vi kunne reise et nesten et helt skoleår uten å jobbe.
• I introduksjonskurset får du tilgang til to svært sentrale moduler som må være på plass hos deg før du begynner din reise som eiendomsinvestor.

Inkludert i prisen:
Du kan se filmene så ofte du ønsker og det følger med arbeidsoppgaver og sjekklister!

Målgruppe:
For alle som er interessert i utleie av eiendom

Velkommen ombord!