Raad Gruppen AS

Raad Gruppen as er et norsk konsulentselskap med seniorrådgivere som har bred bakgrunn fra operative lederstillinger innenfor flere ulike bransjeområder i norske og internasjonale selskaper.

Selskapet er etablert i 1994.

På bakgrunn av vår erfaring vet vi hvor "skoen trykker", og hva som skiller de som har suksess, fra de som ikke har det.

Vi har utviklet og tatt frem prosesser, metoder og verktøy som med enkle grep kan gjøre den helt store forskjellen for din organisasjon.

Disse er godt utprøvet i praksis, tar utgangspunkt i praktiske problemstillinger, og skal bringe deg og din organisasjon raskeste veien til målet !

Du finner mer informasjon på våre hjemmesider : www.raad.no


Rekruttering - DNV sertifiseringskurs

Dette er et kurs som har til hensikt å gi kursdeltakeren grundig innføring i de emnene som det stilles krav til for å bli sertifisert rekrutterer av DNV. Raad Gruppen er godkjent som kursleverandør av DNV innen sertifisering av rekrutteringspersonell.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 24.01.2024 (+4) 2 dager24.01.2024 (+4) 12850 kr  

Rekruttering - Intervjuteknikk & Utvelgelse - for ledere og HR

Kurset har en praktisk tilnærming til det å gjennomføre en utvelgelsesprosess. Vi har fokus på kompetansebaserte intervjumetoder og intervjuteknikker. Kurset vil gjøre deg raskt bedre i stand til å velge den beste kandidaten fra søknadsbunken.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 31.01.2024 (+4) 1 dag31.01.2024 (+4) 6850 kr  

Rekruttering - Intervjuteknikk og utvelgelse (Nettbasert)

Dette er kurset for deg som er leder og som har ansvaret for egne rekrutteringsprosesser,og for HR-medarbeidere som arbeider med rekruttering. Dette er et praktisk kurs basert på etablerte teorier og metodikk. Du kan bruke kurset som et praktisk verktøy, eller for å bygge din egen kompetanse.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3850 kr  

Rekruttering & Utvelgelse fra A-Å - 2023 - Nettstudium

Å ansette rett person, på rett sted til rett tid, er kanskje den vanskeligste oppgaven en leder for en virksomhet har. Kurset ´Rekruttering og utvelgelse i praksis´ omfatter hele ansettelsesprosessen fra A-Å, og inneholder maler og hjelpemidler som du kan bruke med en gang i arbeidet ditt.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12500 kr  

Rekruttering: DNV sertifiseringskurs - Nettbasert

Kurset gir en grundig innføring i emner knyttet til DNVs standard for rekrutteringspersonell.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5850 kr