Raad Gruppen AS

Raad Gruppen as er et norsk konsulentselskap med seniorrådgivere som har bred bakgrunn fra operative lederstillinger innenfor flere ulike bransjeområder i norske og internasjonale selskaper.

Selskapet er grunnlagt på konsepter, verktøy og prosesser utviklet av konsulentselskapet Alvarin AS (etablert av Ivar Årnes i 1994) og konsulentselskapet BIS Consulting (etablert av Dag O. Eriksen i 1999).

På bakgrunn av vår erfaring vet vi hvor "skoen trykker", og hva som skiller de som har suksess, fra de som ikke har det.

Vi har utviklet og tatt frem prosesser, metoder og verktøy som med enkle grep kan gjøre den helt store forskjellen for din organisasjon.

Disse er godt utprøvet i praksis, tar utgangspunkt i praktiske problemstillinger, og skal bringe deg og din organisasjon raskeste veien til målet !

Du finner mer informasjon på våre hjemmesider : www.raad.no


Nettstudium: Rekruttering & Utvelgelse i Praksis 5964 - 2021

Å ansette rett person, på rett sted til rett tid, er kanskje den vanskeligste oppgaven en leder for en virksomhet har. Kurset ´Rekruttering og utvelgelse i praksis´ omfatter hele ansettelsesprosessen fra A-Å, og inneholder maler og hjelpemidler som du kan bruke med en gang i arbeidet ditt.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10900 kr  

Rekruttering - DNV GL sertifisering - Ny standard

Dette er et kurs som har til hensikt å gi kursdeltakeren grundig innføring i de emnene som det stilles krav til for å bli sertifisert rekrutterer av DNV GL. Raad Gruppen er godkjent som kursleverandør av DNV GL innen sertifisering av rekrutteringspersonell.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager 12850 kr  

Rekruttering - Intervjuteknikk & Utvelgelse - 2022

Kurset har en praktisk tilnærming til det å gjennomføre en utvelgelsesprosess. Vi har fokus på kompetansebaserte intervjumetoder og intervjuteknikker. Kurset vil gjøre deg raskt bedre i stand til å velge den beste kandidaten fra søknadsbunken.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 5850 kr  

Rekruttering & Utvelgelse: Skreddersydd bedriftsint. workshop

Dette er et workshop/kurs som har en praktisk tilnærming til det å gjennomføre rekrutterings- og utvelgelsesprosesser. Vi skreddersyr innholdet til ditt behov, og legger spesielt vekt på dine fokusområder.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag etter avtale kr  

Rekruttering: DNV-GL sertifiseringskurs - Nettbasert

Kurset gir en grundig innføring i emner knyttet til DNV-GLs standard for rekrutteringspersonell.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5850 kr  

Workshop i Rekruttering, Utvelgelse og Intervjuteknikk

Dette er et bedriftsinternt tilbud til bedrifter og organisasjoner som står ovenfor en konkret rekrutteringssituasjon, eller som ønsker å bygge opp egen kompetanse i forbindelse med gjennomføring av profesjonelle rekrutteringsprosesser.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo