På Plass Hundeskole

Lederen for hundeskolen, Jørn Mazarino, er utdannet instruktør gjennom forskjellige kurs i inn og utland, og har over 20 års erfaring med instruksjon og praktisk hundetrening. Han er også forfatter av bøkene På plass, Rull rundt og Gi labb.

Vi bruker aldri straff under innlæring. Allikevel vet vi at det er meget viktig at den ferske hundeier fra første dag hunden er i sitt nye hjem, kan sette grenser og korrigere hunden på en slik måte at den forstår.

Du lærer et hundehold basert på forståelse for hunders naturgitte væremåte, slik dagens etologer (atferdsforskere) har påvist kunnskaper om, samt instruktører med lang og variert erfaring fra praktisk hundetrening.


Agilitykurs - nybegynner og videregående

Agility er en hinderløype for hunder. Løypa består av en rekke hindre som hunden skal hoppe over, løpe gjennom eller balansere på. Agility styrker både kosentrasjonen til hunden og ikke minst kontakten mellom hund og eier. Dette kommer av at både hund og fører synes det er en kjempeartig aktivitet.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 8 kvelder fra 2.800 kr  

Dressurkurs

Vi tilbyr dressurkurs. Kurset er beregnet på hunder fra ca. 6 - 9 mnd. og oppover. Det er ingen øvre begrensning. Dette er hunder som ikke har fått grunnleggende eller lite opplæring.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker  

Hundekurs - Privattimer

Vi tilbyr privattimer med hund. Har du ikke muligheten til å følge et kurs til faste tider, ønsker å jobbe med spesielle ting eller av forskjellige grunner har spesielle behov, kan privattimer være løsningen.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker  

Kurs for problemhunder

Dersom du har en "problemhund" kan vi hjelpe deg med dette. Vi har lang erfaring i problemhundløsning, og også samarbeide med veterinærer. Slik kan vi også få sjekket hunden rent fysisk om det skulle være nødvendig, eventuelt medisinering.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker  

Nybegynner Smeller kurs

Smeller er kurset for dere som ønsker en aktivitet og morsom trening sammen med hunden - artige og utfordrende øvelser - få et bedre samarbeid med hunden - forstå hundens egenskaper bedre - å få hunden til å konsentrere seg bedre - lære hunden til å benytte luktesansen positvit.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 2.400 kr  

Valpekurs

Vi tilbyr vallpekurs. Kurset er beregnet på valper fra ca. 8 uker til ca. 6 - 9 mnd. Dette er det viktigste kurset du kan gå på. Det er når hunden er valp du legger grunnlaget for det forholdet og den lydigheten du vil ha på hunden når den blir voksen.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker  

Videregående valpekurs

Dette er et tilbud til kursdeltakere som etter et nybegynner kurs (f.eks. valpekurs) ønsker å fortsette å trene i et miljø. Vi trener på og utvikler de øvelsene som er lært på nybegynnerkurset. I tillegg lærer du også en del nye øvelser. Det kreves også mer av hunden her.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 6 måneder 3.800 kr