Nybegynner Smeller kurs



Kursarrangør: På Plass Hundeskole
Sted: Bjerkås Næringspark
          Akershus, Asker
Kursadresse: Eternitveien 45, 3470 Slemmestad (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 2.400

Smeller er kurset for dere som ønsker en aktivitet og morsom trening sammen med hunden - artige og utfordrende øvelser - få et bedre samarbeid med hunden - forstå hundens egenskaper bedre - å få hunden til å konsentrere seg bedre - lære hunden til å benytte luktesansen positvit.

Smeller er en relativ ny hundesport i Norge for alle som liker å utforske hundens unike luktesans. Det krever ingen forkunnskaper, er fri for tradisjonelle lydighetsøvelser og åpne for alle hunderaser og aldre.

Mennesker lukter forskjellig. I de ulike øvelsene skal hunden finne og markere ID-lukt fra ulike personer. Utfordringen ligger i at hver øvelse byr på nye ID-lukter og miljø som er ukjente for deltakerne.

Nybegynnerøvelsene er enkle, etterhvert legger man til elementer for å gjøre det mer utfordrende. Når man har lært seg søksprinsippene, kan dette trenes overalt, og en kan legge det inn som morsomme og nyttige aktiviteter for hunden i dagliglivet.

Kurset foregår innendørs. og vi benytter oss bl.a. av flere spesiallagde plattformer, dette vil bli tilpasset både helt nybegynnere og litt viderekommende. Både valper/unghunder og voksne hunder kan delta. Begrenset antall plasser.

Vis flere tilsvarende kurs: