Notodden Ressurssenter

Notodden Ressurssenter holder ulike kurs både for privatpersoner, næringsliv, institusjoner, og kommuner.

Vi skreddersyr kurs som er tilpasset den enkeltes eller bedriftens behov og ønsker.

Ta kontakt med oss på Notodden Ressurssenter dersom du ønsker kurs.


Barne- og ungdomsarbeider - nettbasert

Utdanning fram til fagbrev som Barne- og ungdomsarbeider Dersom du ønsker å arbeide med barn og unge er dette en utdanning for deg. Som barne- og ungdomsarbeider kan du arbeide med barn på ulike alderstrinn: barnehage, skolefritidsordninger, ungdomsklubber m.m.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  

Generell studiekompetanse - nettbasert

Vi tilbyr generell studiekompetanse - nettbasert. Nettbasert opplæring innebærer i hovedsak studier på egenhånd. Vi har lagt vekt på at dette tilbudet skal være fleksibelt slik at dere kan studere når det passer dere. Ofte vil dere lese på kveldstid og bruke helgene til studier.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  

Helsefagarbeider - nettbasert

Dersom du ønsker å jobbe innen Helse- og omsorgsfag er dette utdanningen for deg. Som Helsefagarbeider kan du få deg jobb innen alle deler av kommunehelsetjenesten (sykehjem, hjemmesykepleie, arbeid med funksjonshemmede, miljøarbeider knyttet til rus og psykiatri).

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  

Salg, service og sikkerhet - nettbasert

Vi tilbyr kurs i salg, service og sikkerhet - nettbasert. Du kan oppnå fagbrev i kontor- og administrasjonsmedarbeider, salgsmedarbeider, reiselivsmedarbeider, resepsjonist, vekter. Dersom du vil ta ett av disse fagbrevene, kan det gjøres på flere måter.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  

Truckførerkurs

Vi tilbyr truckførerkurs. Kurset består av totalt 22 timer teoriundervisning og 6 timer praktiske øvelser i grupper à 3 elever. Kurset dekker teorikravet til alle typer trucker med løfteevne ikke over 10 tonn, samt praksiskravet til trucker i klasse 1, 2 og 4 m/tilleggsutstyr.

Sted Dato Varighet Pris
Notodden Notodden 3 dager 6.800 kr  

Yrkessjåfør

Dersom du vil ta fagbrev som yrkessjåfør, kan dette gjøres på flere måter. Når ungdom går den vanlige skoleveien, må de først gå to år på skole og deretter være lærling i to år. Mange voksne har opparbeidet seg praksistid i faget (over 5 års praksis i full stilling), og det gir mulighet for å være p

Sted Dato Varighet Pris
Notodden Notodden