Norsk Taiji Senter

Pamela Hiley driver Norsk Taiji Senter (The Norwegian Taiji Centre). Hun er en av Europas mest erfarna Taijiquan og Qigong instruktører og var den første personen som tilbød Taiji undervisning i Norge. Pamela er opprinnelig fra Wales og har studert og undervist Taiji og Qigong siden 1978. I tillegg til å ha undervist flere tusen på privat basis, har hun ledet kurs i taiji og Qigong for næringsliv og institusjoner.


 |  1 2   |  Neste side >>

Daoist Qigong kurs, nybegynner - weekend

Vi tilbyr nybegynnerkurs i Daoist Qigong over 1 weekend. Som nybegynner i Qigong lærer du grunnleggende øvelser for å slappe av i kropp og sinn som du kan trene på egenhånd. Du vil også få en innføring i filosofien og prinsippene som ligger bak Qigong og Daoistisk filosofi.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 15.02.2020 1 helg15.02.2020 2.600 kr  

Daoistisk meditasjon

Vi tilbyr Daoistisk sittende meditasjon hver mandag.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 1/2 time fra 150 kr  

Intensive Taijiquan Mid-winter weekend

The weekend will focus on Taijiquan Form, Daoist Meditation, Personal Reflection and gaining a deeper understanding of The Golden Thread Teachings -a system evolved by Pamela Hiley and the evolution of Norsk Taiji Senters constellation of close persons present.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 helg fra 3.100 kr  

Kurs i Pushing Hands (Tui Shou)

Pushing Hands is about communication through working with a partner. The first principle of the Pushing Hands practice is to listen for your opponent’s force of intention. The next step is to yield to this force, neutralize and balance it, and finally to return the force to the opponent.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum  

Qigong kurs - nybegynner

Vi tilbyr nybegynnerkurs i Qigong. Som nybegynner i Qigong lærer du grunnleggende øvelser for å slappe av i kropp og sinn som du kan trene på egenhånd. Du vil også få en innføring i filosofien og prinsippene som ligger bak Qigong og Daoistisk filosofi.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 10 uker á 1,5 time fra 2.600 kr  

Sverdkurs - Taijisverd (helg)

Vi ønsker velkommen til å bli med å lære Taijisverd-formen. I løpet av helgen vil du lære hele Yang stil sverdformen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 helg fra 3.800 kr  

Taiji - bedriftsinternt

Vi tilbyr Taiji-kurs for bedrifter. Instruktøren holder en ukentlig taiji trening i bedriftens egne lokaler og kan involvere ansatte på flere nivåer. Taiji reduserer stress og er sterkt helsefremmende.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr  

Taiji - Events for bedrifter

Næringsliv betyr å gi liv næring. Det er skapende. Pamela Hiley og Norsk Taiji Senter har holdt taijikurs og events for bedrifter og organisasjoner siden 1983. Taiji omtales i Næringslivet som en helsebringende treningsform og redskap for selvledelse.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr  
 |  1 2   |  Neste side >>