Nettopplæring

NETTOPPlæring tilbyr nettkurs, intern opplæring og konsulenttjenester innen fagområdet arkiv og dokumentforvaltning for offentlig sektor. I tillegg utvikler vi animasjoner i samarbeid med Alex Findley i Growing Awareness Production - GAP. NETTOPPlæring er en kursleverandør som tilbyr konsulenttjenester, nettkurs og andre typer kurs innen arkiv og dokumenthåndtering. Våre kurs er aktuelle for ansatte i forvaltningen og i virksomheter som på en eller annen måte er knyttet til denne. Vår intensjon er å gi deg som arbeidstaker et faglig løft og økt trygghet i jobben din. Vi tror på at økt trygghet gir bedre mestringsfølelse og arbeidsglede! En vinn vinn situasjon for både arbeidstaker og arbeidsgiver


Arkivskolen - Ett-årig - Nettkurs

Skaff deg en solid basis og forståelse av det daglige arbeidet med digitale arkiv. Ett-årig kurs med ti innleveringer. Fleksibel opplæring: Du velger selv når og hvor du jobber med kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16.09.2021 1 år16.09.2021 13.400 kr  

Arkivskolen LIGHT - Nettkurs

Vi tilbyr arkivskolen light. Har du behov for å lære fagstoffet som ligger i Arkivskolen men ikke har mulighet til å levere de 10 innsendingsoppgavene, kan du ta en LIGHT-versjon av kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 5.200 kr  

Nettkurs i bruk av K-koder

Bli kjent med regler for bruk av K-KODER og få trening i valg av koder. Er du fortrolig med bruk av K-koder, gjør du bedre og raskere valg .K-koder er en arkivnøkkel, et kodesystem som benyttes i kommuners og fylkeskommuners arkiver for å markere hvilket emne en arbeidsprosess/saksmappe omhandler.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 1.199 kr  

Offentlighetloven - En praktisk innføring - Nettkurs

Vurderer du daglig offentlighet på dokumenter? Dette kurset vil gjøre deg mer fortrolig med hvordan du skal bruke Offentlighetsloven. Bli god på å vurdere dokumentinnsyn. Få veiledning underveis ved behov.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 1.490 kr  

Utvikling av animasjoner - Bedrifter

I samarbeid med GAP – Growing Awareness Productions tilbyr vi utvikling av animasjoner. Som et mer fullverdig opplæringstilbud er det mulig å koble til oppgaver slik at animasjonen blir en del av et nettkurs.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt kr