Nettopplæring

NETTOPPlæring tilbyr nettkurs, intern opplæring og konsulenttjenester innen fagområdet arkiv og dokumentforvaltning for offentlig sektor. I tillegg utvikler vi animasjoner i samarbeid med Alex Findley i Growing Awareness Production - GAP. NETTOPPlæring er en kursleverandør som tilbyr konsulenttjenester, nettkurs og andre typer kurs innen arkiv og dokumenthåndtering. Våre kurs er aktuelle for ansatte i forvaltningen og i virksomheter som på en eller annen måte er knyttet til denne. Vår intensjon er å gi deg som arbeidstaker et faglig løft og økt trygghet i jobben din. Vi tror på at økt trygghet gir bedre mestringsfølelse og arbeidsglede! En vinn vinn situasjon for både arbeidstaker og arbeidsgiver


Arkivskolen - Nettkurs

Sett av ca. 3 timer i uken og skaff deg en solid basis og forståelse av det daglige arbeidet med digitale arkiv i offentlig forvaltning. Du velger selv når og hvor du jobber med kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 14.200 kr  

Arkivskolen LIGHT - Nettkurs

Sett av ca. 3 timer i uken og skaff deg en solid basis og forståelse av det daglige arbeidet med digitale arkiv. Velg selv når, hvor og hvor raskt du jobber med kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 6.200 kr  

Nettkurs i bruk av K-koder

Kurset er utviklet av NETTOPPlæring som har tilbudt nettkurs i over 20 år. Dra nytte av vår kompetanse og vi vil gi deg det faglige grunnlaget du trenger for å sikre best mulig bruk av K-koder og dermed øke kvaliteten på gjenfinning i de digitale arkivene hvor K-koder benyttes.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 2.000 kr  

Offentlighetsloven - En praktisk innføring - Nettkurs

Kurset er utviklet av NETTOPPlæring som har tilbudt nettkurs i over 20 år. Dra nytte av vår kompetanse og vi vil gi deg det faglige grunnlaget du trenger for å bli god på å vurdere dokumentinnsyn.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 4.000 kr